Доїльний апарат Буренка: де купити в Україні?*

Доїльний апарат Буренка: де купити в Україні?*
Без доїльного апарату розвивати молочну ферму зараз неможливо. Якщо молоко йде на продаж - не витримаєте конкуренції; якщо "собі і родині на стіл", то витратите багато часу і купу сил, які можна було б і заощадити. Але яку доїлку вибрати? Ми вирішили розглянути один з найбільших брендів в Україні. Доброю ідеєю буде доїльний апарат Буренка купити. Чому саме Буренку, і де її знайти? Давайте подивимося.

Чому варто купити доїльний апарат Буренка?


Імпортні доїльні апарати, наприклад, Делаваль, широко відомі у всьому світі. Однак, їх ціна просто зашкалює. Якби вони в десятки разів перевищували українські моделі по якості, то великі фермери ще б могли замислитися. А так, продуктивність і зручність використання відрізняються зовсім несильно.

Це відноситься не до всіх українських брендів доїльних апаратів. Так, є продукція Імпульс, Велес і Доярочка. Це досить слабкі апарати для поголів'я 4-6 корів. Зазвичай потрібно більше.

Якщо у вас поголів'я більш численне, то на вибір два українських бренди: Damilk і Буренка. Про Дамілк вже багато говорили і продовжують говорити - це найпопулярніша мехдойка в країні, та й деяких сусідніх країнах. У яких же випадках варто купити доїльний апарат Буренка?

Перший випадок - вам потрібна доїлка з паливним двигуном. Це максимально зручно, якщо ви хочете обслуговувати худобу у дворі і навіть відкритому полі. Перестає бути проблемою доступ до джерела електричного живлення. І адже багато досліджень показують, що доїння тварин під час випасання - це один з найбільш ефективних підходів до доїння.

Недолік - доведеться регулярно купувати паливо. Це зайві витрати, але якщо використовувати потенціал мехдойкі по повній, то ці витрати моментально себе окуплять.

Де в Україні купити доїльний апарат Буренка онлайн?


В інтернет-магазині Damilk зібрана відмінна техніка для молочних ферм. З назви ви б могли припустити, що тут тільки АІД та УІД харківського бренду Дамілк. Але немає. Тут також продають вітчизняні сепаратори і олійниці, окремі деталі для доїльного обладнання та самої установки. Окрема категорія в фільтрі каталогу - доїльні апарати Буренка. Тут представлені всі актуальні моделі, і їх ви можете замовити, не виходячи за межі свого будинку або офісу.

Нова Пошта доставить посилку в будь-який куточок України. За попередньою домовленістю можлива доставка в країни ближнього зарубіжжя. Є можливість післяплати. За невелику доплату - кур'єрська доставка. Менеджери інтернет-магазину Damilk чекають ваших дзвінків на гарячу лінію, і готові дати пораду щодо вибору мехдойкі, оформлення замовлення на її покупку, отримання покупки з рук в руки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Доїльний апарат Буренка: де купити в Україні?*
04 липень, 2021, 10:18