Від чого залежить час монтажу і запуску інфрачервоної системи опалення*

Від чого залежить час монтажу і запуску інфрачервоної системи опалення*
Технологія інфрачервоного опалення вважається однією з найкращих для обігріву будинку. Вона дозволяє зекономити на комунальних послугах та забезпечує комфортну температуру в квартирі. Може використовуватися для додаткового чи основного обігріву.

За словами експертів заводу-вробника енергоефективних приладів опалення Уден-Україна, установку інфрачервоних обігрівачів можна зробити самостійно, але це може не дати гарного ефекту. Адже якщо ви збираєтесь використовувати панелі як основне опалення, треба розуміти, де краще їх монтувати. Також важливий тип конструкцій, розмір та інші параметри.

Скільки може тривати монтаж систем опалення?


Установка такого типу обігріву загалом не займає багато часу. Але перед тип, як розпочати роботи, потрібно узгодити всі нюанси. Зокрема, обирається тип обігрівачів.

• Стельовий. Він не займає багато місця, монтується в стелю, в тому числі натяжну. Охоплює приміщення максимально.

• Настінний. З його допомогою можна гарно обігріти будинок чи квартиру, а в залежності від потужності спеціалісти установлюють декілька приладів. Важливо, щоб її не закривали інші предмети.

• Підлоговий. Цей тип обігрівачів не такий потужний, як попередні.

Часто ефективній тепловіддачі можуть заважати навколишні предмети.
Час монтажу та запуску систем опалення залежить від того, наскільки довго триватиме розрахунок схеми установки. Якщо вам потрібне швидке та якісне проєктування систем опалення, в компанії "Уден-Україна" ви можете замовити його розробку, а також отримати додаткові консультації.

Як проводиться монтаж?


Ще під час проектування спеціалісти розраховують потужність обладнання. Вважається, що на 10 квадратних метрів приміщення потрібно 1 кВт робочої потужності обігрівача. Але краще брати з запасом, особливо при наявності старих вікон.

Установка залежить від рівня професіоналізму робітників. Якщо ви проводите роботи самостійно, то можете зіткнутися з такими проблемами, як неправильний вибір дистанції між приладами чи підключення до електричної мережі. Тому краще довіряти професіоналам. Якщо вам потрібен монтаж систем опалення, тут https://uden-s.ua/services/montazh-avtonomnoi-sistemi-opalennya-uden-s ви можете замовити таку послугу та отримати консультації за всіма питаннями.

В такому випадку установка не потребує багато часу, а ви зможете насолоджуватися комфортом в своєму будинку чи квартирі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Від чого залежить час монтажу і запуску інфрачервоної системи опалення*
04 липень, 2021, 12:34