Оштрафували заступника директора «Луцьктепла», який в’їхав у припарковане авто

Оштрафували заступника директора «Луцьктепла», який в’їхав у припарковане авто
Суд оштрафував на 850 грн заступника директора ДКП «Луцьктепло» Богдана Карачевського за ДТП з припаркованим автомобілем та втечу місця аварії. У суді посадовець визнав свою вину та розкаявся у скоєному.

Таку постанову Луцький міськрайонний суд виніс 2-го липня, пише Сила правди.

З матеріалів справи стало відомо, що заступник директора комунального підприємства «Луцьктепло» Богдан Карачевський скоїв ДТП 21-го травня близько 16:20 години у Луцьку на просп. Президента Грушевського, 30. Він на автомобілі «Volkswagen Tiguan» не дотримався безпечного бокового інтервалу та в’їхав у машину «Volkswagen T5», яка була припаркована поруч. Після цього він покинув місце аварії до приїзду поліції. Унаслідок зіткнення обидві машини отримали механічні пошкодження.

Під час судового засідання Богдан Карачевський визнав свою провину та розкаявся у скоєному. Суддя Владислав Черняк врахував щире каяття порушника. Він визнав посадовця винним у вчиненні аварії та призначив йому штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 850 грн. Також він має сплатити 454 грн судового збору у дохід держави. На цю постанову ще може бути подана апеляція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
124 Кодексу про адміністративні правопорушення. Не бідна людина. Іншого, позбавили б прав. Цілуйте в с*аку й надалі таких. Браво.
Відповісти