У двох школах Підгайцівської громади обрали нових директорів

У двох школах Підгайцівської громади обрали нових директорів
Дві школи Підгайцівської громади у селі Лище та Воротнів отримають нових директорів закладів загальної середньої освіти. Конкурс на заміщення вакантних посад - завершений.

У конкурсному відборі брали участь лише дві учасниці. Вони проходили відбір за результатами тестування (перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої освіти), виконання ситуаційних завдань (визначення професійних компетентностей конкурсанта), презентації перспективних планів розвитку закладу та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії, - інформує пресслужба Підгайцівської сільської ради.

За результатами трьох етапів випробування, комісія вирішила рекомендувати Підгайцівському сільському голові визнати переможцями конкурсу та призначити на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Лище Сікору Наталію Михайлівну, на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІ Кошелюк Вікторію Володимирівну та укласти з ними контракти терміном на 2 роки.

Заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько зазначив, обидві кандидатури подавали заявки на участь у конкурсі, маючи за собою підтримку педагогічних колективів, а це дуже хороший показник для майбутнього директора, адже вони очолять вчительські колективи вперше.

До слова, Наталія Сікора раніше працювала заступницею директора по виховній роботі, а Вікторія Кошелюк 14 років поєднувала у навчальному закладі роботу учителя та бібліотекаря.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.