Айфон: горить яблуко, але телефон не включається*

Компанія Apple з Х iPhone застосувала новітні типорозміри материнської плати. Плати з елементами залиті компаундом і по периметру спаяні між собою. Відповідно, ремонт телефонів iPhone набагато ускладнюється. Плюс - в кожній новій моделі виробник намагається зменшити внутрішні розміри для установки більш ємного акумулятора, щоб продовжити життя батареї. Спеціалісти сервісного центру Service88 https://service88.com.ua/services/remont-telefonov-kharkov/repair-iphone/ максимально швидко відстежують з'явилися зміни, оновлюють техніку і підвищують свою кваліфікацію.


Яблуко світиться, апарат не працює


На сьогодні iPhone підкорив багато сердець. Практичний дизайн, зручний інтерфейс, чудовий екран, який дає неймовірно якісне зображення, рідко кого не викликають захоплення і залишають байдужим до цього вінця творіння від компанії

Apple. Що робити, якщо настільки досконалий девайс відмовляється працювати.

• Цілком можливо, що некоректна робота пристрою викликана помилкою в роботі ОС. Встановлюючи сторонні додатки, пошкодили системні файли. Якщо при кожному включенні пристрій автоматично переводиться в режим відновлення, це означає, що останнім відновлення або прошивка привели до збоїв і невірної установки iOS. Тобто пристрій намагається завантажитися, але натикається на помилку і автоматично відключається, не зумівши подолати виниклу перешкоду.

• Друга причина вже більш серйозна - це технічна. Апарат не вантажиться через внутрішні поломки. Залізо Айфона або Айпада постраждало при падінні, потрапила вода, нутрощі припадають пилом через це закоротити контакти.

Компанія Apple добре подбала про внутрішній захист, тому «мовчання» вашого телефону, швидше за все, викликано програмною помилкою. Щоб усунути цю проблему ОС вірним виходом стане відновлення прошивки пристрою. Якщо причина поломки не в програмі, слід розібрати пристрій і очистити його нутрощі.

Важливо! Не варто самотужки усувати внутрішні поломки, легко лише погіршити ситуацію. Кращим варіантом стане доручити цю справу професіоналам, вони зможуть полагодити Айфон належним чином, почистять його при необхідності замінять пошкоджені деталі.

Якісний ремонт та за короткі терміни


Спеціалісти сервісного центру Service88 більше 20 років займаються «порятунком» ваших пристроїв. Починаючи з незначних пошкоджень і закінчуючи глобальними, такими як: заміна процесора, мікросхеми пам'яті, а так само відновлення апарату після інших сервісних центрів. Основна мета компанії - максимальна якість за мінімальну ціну.

Чому слід вибирати спеціалізований сервіс по ремонту iPhone:

• Мобільний телефон є складний технічний пристрій з багатошарової материнською платою, товщина якої не більше 2 мм і щільним розташуванням деталей на ній. Дуже часто виробники використовують компаунд, що ускладнює пайку деталей. Для успішного ремонту телефонів Apple буде потрібно величезний досвід і знання технологічного процесу, щоб подолати підводні камені, які часто виникають при усуненні неполадок. Обов'язково потрібно мати в наявності сучасне обладнання, дотримуватися термо-профілю і акуратності при роботі.

• Не слід намагатися також власними силами відновлювати програмне забезпечення апарату. Виробники підвищують безпеку пристроїв, при незнанні всіх тонкощів можна вивести телефон з ладу і він не підлягатиме ремонту або ремонт обійдеться дуже дорого. Щоб зробити терміновий ремонт iPhone, будуть потрібні знання і великий досвід, ну і відповідно, тільки новітнє обладнання.

Для уникнення проблем зберігайте гаджет в чохлі, уникайте падінь. Уважно стежте за встановленими додатками. Не намагайтеся усувати неполадки самостійно, звертайтеся в сервісний центр Service88.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.