Як правильно купити велосипед*

Як правильно купити велосипед*
Сучасні магазини, такі як Goldenbike, пропонують тисячі моделей велосипедів, які відрізняються десятками характеристик, від матеріалу рами до цифрових опцій. Якщо ви перейдете в магазин велосипедів Goldenbike, то обов'язково знайдете велосипед під свої цілі й потреби.

Класифікація велосипедів


Існує безліч видів велобайків. Далі перераховані основні з них:

• Гірські. Міцні двоколісники з амортизаційною вилкою і жорсткою підвіскою заднього колеса. На гірському можна сміливо ганяти по бездоріжжю, спускатися по крутих схилах і підійматися в гору.

• Шосейники. Міські моделі для швидкісної їзди по трасах зі спеціальною геометрією, що дозволяє водієві прийняти спеціальне положення для потрібної аеродинаміки.

• Гібридні. Щось середнє між гірськими й шосейними двоколісними. Вони їдуть швидше, ніж гірські моделі по шосе, і краще шосейників адаптовані для їзди по перетнутій місцевості.

• Круїзні. Дорослий велосипедист гідно оцінить комфортний велобайк зі зручною посадкою для неквапливих прогулянок, поїздок на пікніки або роботу.

• Туристичні. Ці моделі створені для тривалих поїздок по асфальтових дорогах, ґрунтовими ділянками й невеликому бездоріжжю. Вони комфортні, забезпечують маневреність і динаміку їзди.

• Зимові. У фет-байків широкі колеса, необхідні для кращої прохідності, зчеплення з м'яким ґрунтом і утрамбованим снігом. Придбавши фет-байк, можна продовжувати велопрогулянки з приходом зими.

• BMX. Спортивний велобайк, призначений для віражів, стрибків з трампліна і здійснення інших ефектних трюків.

Кожен з наведених вище видів можна знайти в різних цінових нішах, від бюджетного до преміального. Визначившись із бажаним типом велосипеда, слід звернутися до спеціаліста, що надасть консультацію стосовно вибору оптимальної моделі.

Від чого залежить ціна велосипеда


Вартість виробу багато в чому залежить від міцності рами, надійності механічних деталей і навісного обладнання. Важливо розуміти, що новий професійний велобайк не може коштувати дешево.
Рами виробів преміального цінового сегмента, представлених в магазинах, виготовлені з вуглепластику або карбону. Недорогою основою для рам вважаються вуглецеву сталь і алюміній. При не агресивній експлуатації такий двоколісник прослужить не один рік.
Недорогі моделі підходять для прогулянок 2-5 разів на тиждень по асфальтованих дорогах і рівними стежками. Купівля велосипеду в «Голденбайк» для професійного велоспорту і тривалих поїздок обійдеться в більшу суму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.