Замовити паучі в магазині недорого з доставкою*

Замовити паучі в магазині недорого з доставкою*

Паучі


У прагненні вести здоровий спосіб життя курці, які не готові повністю відмовитися від споживання нікотину, стали шукати альтернативні способи його вживання. Попит народжує пропозицію. На ринку стали з'являтися нові варіанти. До їх числа варто віднести нікотинові паучі (від англ. «Pouch» - мішочок) від сайту postup brama.

Упаковка


Зовні упаковка виглядає як баночка із смоктальними цукерками. На ній намальовані яскраві та барвисті картинки. Написи з попередженням про наслідки вживання нікотину відсутні. Самі паучі теж не схожі на звичайні сигарети. Вони нагадують одноразові порційні упаковки з цукром.

На упаковці вказується міцність паучів. Так, на коробочках фірми VELO нанесені точки з позначенням вмісту нікотину. Чим більше точок, тим міцніші паучі.

Склад


Паучі відносяться до продуктів, що містять нікотин. В них відсутній тютюн. У порівнянні зі звичайними сигаретами, паучі містять менше токсичних речовин. Для їх виготовлення використовують нікотин, натуральні рослинні волокна та воду. До складу також входять різні ароматизатори. Попри те, що до складу входять речовини, що застосовуються в харчовій промисловості, паучі не вживають всередину. Їх не можна жувати, кусати та розсмоктувати. Після розміщення під губою, можна відчувати поколювання в роті, що свідчить про наявність нікотину в складі.

Спосіб вживання


Перш за все, вживання паучів не супроводжує процес горіння. Для того, щоб «поласувати» нікотином, його не буде потрібно нагрівати. Крім того, не буде потрібно додатково купувати будь-які пристосування для використання. Закономірно, шкода від їх вживання нижче. Паучі приймати досить просто. Просто беруть один, та розміщують у роті під верхньою губою трохи збоку. Не рекомендується застосовувати паучі більше, ніж 30 хвилин.

Якщо, в процесі використання пауч порвався, та в рот попав його вміст, то необхідно терміново промити рот достатньою кількістю води.

Загальновідомо, що найшкідливіше в процесі куріння звичайних сигарет - це смоли, що утворюються в процесі. При вживанні паучів смоли не можуть утворюватися, а значить канцерогени відсутні.

Процес куріння сигарет супроводжується агресивним впливом диму на горло, бронхи, легені, слизову оболонку рота. Вживання паучів виключає такий вплив.

Звикання


Помилковою є думка, що вживання паучів не може викликати залежність. Викликає залежність саме нікотин. З урахуванням того, що він входить до складу, вони закономірно можуть викликати звикання організму.

Дозволені місця використання


Користуватися ними можна в будь-якому місці та в будь-який час. У законодавстві немає заборони на вживання.

Протипоказання


Як і будь-який продукт з нікотином, не рекомендовані неповнолітнім, вагітним та годуючим жінкам, алергікам і особам, які страждають на захворювання серцево-судинної системи, цукровий діабет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.