Які премії отримали заступники й помічники міського голови Луцька за пів року

Які премії отримали заступники й помічники міського голови Луцька за пів року
За перше півріччя 2021-го року Луцька міська рада витратила 262 738 гривень на премії для заступників та помічників міського голови Ігоря Поліщука.

Про це повідомив виконавчий комітет Луцькради у відповідь на інформаційний запит журналістів «Сили правди».

Заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцькради і водночас депутатка від «Батьківщини» Ірина Чебелюк в період з 1 січня по 5 липня 2021-го отримала 85 877 гривень премії. Також посадовиця отримує надбавки до зарплатні за ранг, високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи та за роботу в умовах режимних обмежень. Загальна сума таких надбавок за пів року склала 57 090 гривень. Місячна зарплатня Чебелюк — 33 773 гривні.

Інший заступник міського голови і керуючий справами виконавчого комітету Юрій Вербич у першому півріччі отримав 68 571 гривню премії. Надбавки чиновник отримує за тими ж пунктами, що і його колега Ірина Чебелюк, та їхня сума за шість місяців склала 96 708 гривень. А місячна заробітна плата Вербича становить 39 752 гривні.

А от помічники Ігоря Поліщука отримують менше, ніж заступники. Артур Стернічук з січня по липень отримав 71 712 гривень премії, але помітно нижчу надбавку — всього 13 937 гривень за ті ж ранг, високі досягнення та виконання особливо важливої роботи. За місяць Стернічуку виплачують 20 114 гривень зарплатні.

Інший помічник міського голови Назарій Храновський за першу половину поточного року отримав 36 577 гривень премії, а також 12 199 гривень надбавок за тими ж пунктами, що й Стернічук. А зарплатня Храновського становить 15 095 гривень за місяць. Про призначення Храновського помічником стало відомо у лютому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зарплати не маленьки.Ще преміі?Зробіть доплати пеніонерам!
Відповісти
25 годин на добу гарувати - хіба то зарплата.Хоча б тисяч п"ять долярів.А ще доплачувати потрібно за активність у соцмережах. Деякі заступниці переженуть скоро зірок ютубу. Це вам не дороги латати.
Відповісти