Як вибрати стильний одяг для дівчаток*

Як вибрати стильний одяг для дівчаток*
Приходячи в магазин дитячого одягу, ми часом губимося в асортименті. На що ви звертаєте увагу, купуючи одяг для дітей? Вченими доведено: естетичний смак формується в ранньому дитинстві, тому важливо, щоб дитина виглядала красиво. Однак краса — це не єдиний критерій дитячого гардеробу.

Одяг для дівчаток можна придбати на
https://ilovemommy.com.ua/ru/odezhda-dlya-devochek.html.

Основні критерії вибору:
• Натуральність.
• Комфорт.
• Простота у використанні.
• Легкість в догляді.
• Кольористика і дизайн.

Натуральність
Шкіра дівчинки дуже ніжна. Тому якісний одяг повинен бути виконаний з натуральних матеріалів — бавовни, льону, шовку. Наприклад, бавовна добре пропускає повітря, допомагає підтримувати прохолоду. Велика кількість синтетики може викликати алергічні реакції. До таких же наслідків призводять і неякісні барвники. Одяг, пофарбований неякісними фарбами, линяє, втрачає малюнок, викликає свербіж і роздратування. Купуючи плаття для дівчинки, спробуйте понюхати його. Неприємний запах говорить про наявність дешевого барвника.

Комфорт
Комфортним повинен бути одяг і у грудних малюків, і дітей старшого віку. Не можна, щоб в дитячому одязі були гострі деталі або висіли нитки. Декоративні елементи повинні бути прикріплені так надійно, щоб у юної дослідниці не вийшло їх відірвати або проковтнути. Що стосується верхнього одягу, то зверніть увагу, щоб були присутні світловідбивальні елементи, а блискавки обшиті матеріалом і оснащені спеціальними тканинними затискачами. Це дозволить уникнути випадкових травм при застібанні. Також одяг не повинен обмежувати руху.

Стійкість до зносу
Вибираючи вбрання для своїх непосид, пам'ятайте, що дитячий одяг необхідно часто прати. Тому важливо, щоб він був виконаний з матеріалів, що витримують постійні навантаження. Добре себе зарекомендувала як «дитячий» матеріал бавовна з 3-5% вмістом віскози або еластану. Джинсовий одяг також відмінно носиться і переться.

Кольори й фасони
Дитяча мода перестала ділити гардероб на рожевий для маленьких принцес і блакитний для маленьких принців. Сьогодні ці кольори універсальні. Непогано, якщо у маленької модниці є однотонні речі. Вони гармонійно поєднуються і підходять як для звичного походу у двір, так і для урочистого виходу. Яскраві принти, аплікації й набивні малюнки також подобаються дітям. Вони виглядають ошатно і відмінно підходять для маленьких принцес. Намагайтеся зробити гардероб власної дитини різноманітним завдяки великому асортименту фасонів і кольорів. Це вже у ранньому віці допоможе сформувати гарний смак та любов до охайного зовнішнього вигляду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.