Магніти для записів на холодильник*

Магніти для записів на холодильник*
Блокнот - зручний аксесуар, який стане в нагоді і вдома, і на роботі, та й взагалі - скрізь. Поєднання магніту і місця для записів робить, здавалося б, простий сувенір універсальним і практичним. Часто подібну продукцію використовують як інструмент реклами або просування компанії, її продуктів.

Зовнішній вигляд і основні характеристики


Магніт на холодильник для записів складається з двох частин:

1. Магнітний вініл. Його товщина - 0,4 мм з глянсовою ламінацією і зображенням. Воно накочується зверху. А захисний ламінований шар забезпечує довговічність.

2. Блокнот з печаткою 1+0 або 4+0. Складається ця частина з 25 аркушів невеликого формату.

Зручно, що можна вибрати форму і розмір блокнота, адже подібна продукція виробляється під замовлення. Причому спеціалізовані компанії пропонують власні макети або ж дають можливість створити їх своїми руками. Головне, щоб вони відповідали вимогам.

Переваги блокнотів з магнітами


Така друковано-сувенірна продукція має масу переваг. Серед основних:

● практичність. Ви точно оціните зручність, якщо буде потрібно що-небудь терміново записати або ж залишити записку рідним на холодильнику;

● естетичність. Виробляються подібні блокноти з магнітом, і саме на нього наноситься яскраве, барвисте зображення. Декор можна підібрати на свій розсуд;

● простота і гігієнічність. Частка такого блокнота займе пару секунд. Ламіновану підкладку також можна протерти, якщо вона забруднилася;

● довговічність. Термін експлуатації обмежений тільки кількістю листків. Та й після того, як вони закінчаться, можна залишити магніт на місці - він буде додатковим декором.

І ще один істотний плюс для тих, хто хоче замовити такі сувеніри, - вартість партії в 1000 або навіть більше штук цілком доступна.

Як використовуються блокноти з магнітами


Варіантів застосування багато, причому вони залежать від того, для яких конкретно цілей створюються. Так, якщо вам презентували подібний блокнот, можна зручно розмістити його на холодильнику і вносити в записну книжку, наприклад, список продуктів, які потрібно придбати, або ж записувати нагадування, залишати записки.

З позиції компаній, які просувають свої продукти, блокноти з магнітом - потужний маркетинговий інструмент. Розміщення на підкладці логотипу, слогану, назви бренду - це можливість залишатися на очах у потенційного клієнта. Лого або навіть контактні дані можна надрукувати на кожному аркуші, що теж є працюючим прийомом. Причому такий варіант більш виграшний, адже надруковані дані побачить не тільки той, хто користується блокнотом, але і той, до кого заповітні листочки потраплять.

Хороший варіант - презентувати подібну записну книжку з магнітом діловим партнерам або, наприклад, постійним клієнтам з нагоди дня народження фірми або ж з іншого приводу. При будь-яких розкладах такий подарунок точно запам'ятається більше, ніж звичайний календарик або простий магніт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.