Купити акумулятори 18650 — замовити в магазині онлайн*

Купити акумулятори 18650  —  замовити в магазині онлайн*

Як обирати акумулятори для електронних сигарет


Електронні сигарети й вейп отримали надзвичайну популярність останнім часом. Природно, як і будь-який девайс, вейп вимагає комплектації відповідними деталями, робота яких безпосередньо позначається на його продуктивності. Саме таким атрибутом виступає акумулятор 18650, здатний не тільки поліпшити роботу електронного улюбленця, а й дозволити парити в будь-який час в необмеженій кількості. Характерно, що деякі з представлених акумуляторів навіть не вимагають додаткової підзарядки від розетки: зарядити компонент можна за допомогою інших електронних гаджетів, наприклад планшета або ноутбука на https://dartvaper.com.ua/catalog/akkumulyator-18650.

Чим відрізняються акумулятори 18650


Ринок пропонує масу блоків живлення для вейпу й електронних сигарет, які відрізняються типами акумуляторів. Найпоширеніші — літійні, які вважають передовими та найбільш просунутими в плані експлуатаційних характеристик. Вони швидко заряджаються, мають велику кількість циклів заряд-розряд, не мають ефекту пам'яті. На сторінках магазину DARTVAPER представлений широкий вибір інноваційних акумуляторів 18650, серед яких можна підібрати батарейку до будь-яких електронних сигарет і вейпів.

Найчастіше, для живлення вейпів використовують стандартні батарейки типу ААА, вони широко відомі українському покупцеві. Зустріти їх можна в пульті до телевізора, в дитячих іграшках і багатьох інших побутових предметах. Типорозмір 18650 заведено вважати стандартом, тому такий клас блоків живлення найпоширеніший.

Види батарей 18650


На сучасному ринку, в тому числі й в каталозі великих магазинів, таких як DARTVAPER, представлені 3 категорії акумуляторів DARTHVAPER:

• Літій-іонні. Бюджетний варіант блоків живлення, який має обмежений термін служби. Такі акумулятори чутливі до низьких температур, перезарядження. Варіант із серії ціна якість. Головне правило при покупці таких девайсів: перевіряйте, щоб блок живлення був оснащений PCB-платою для захисту від вибуху. Варто купувати тільки у перевірених магазинів і тільки вироблені брендами зі світовим ім'ям.

• Літій-марганцеві. Мабуть, найбільш інноваційні та просунуті. Також вважаються найнебезпечнішими. Не боятися перегріву, зміни температури навколишнього середовища, не замикають, не схильні до механічних пошкоджень. Звичайно, це не найдешевші компоненти для електронних пристроїв, проте однозначно виправдовують свою вартість.

• Літій-полімерні. Характерні для модів китайського виробництва. Не дивлячись на недорогу ціну і непогані експлуатаційні характеристики вважаються небезпечними, через те, що відомі випадки самовільного вибуху подібних блоків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Купити акумулятори 18650 — замовити в магазині онлайн*
23 липень, 2021, 21:07