Ставки Dota2 і різновиди турнірів*

Ставки Dota2 і різновиди турнірів*
Популярна кіберспортивна дисципліна Dota2 приваблює не тільки професійних геймерів і їх уболівальників, але і беттерів, що грають на прогнозах. Для того, щоб ставки були успішними і приносили прибуток, користувачеві необхідно бути в курсі останніх новин щодо майбутніх турнірів. Детальна інформація про чемпіонати, найближчі матчі, гравців і букмекерські контори зібрана на універсальному сайті https://dotabetz.com/ru/.

Ставки на Dota2 - які бувають

Сьогодні букмекерські контори пропонують найрізноманітніші варіанти ставок. Одними з найпопулярніших є:

- на результат поєдинку - найбільш популярний вид прогнозу у беттерів, ставка робиться на переможця змагання;
- фора по картах - кошти ставляться на фору кожної команди геймерів, які беруть участь в командній зустрічі;
- тотал вбивств - цей вид прогнозу передбачає визначити число вбивств персонажів суперника;
- тотал карт - букмекери пропонують користувачам спрогнозувати тотал карт, якщо гра проходить у відповідному форматі (може бути «тотал понад 2,5 карт», «тотал менше 2,5 карт»);
- довгострокові ставки - кошти вносяться на клуб, який став переможцем у змаганні;
- тотал хвилин - ще один популярний вид ставок, бетерру пропонується вгадати, скільки часу триватиме матч (в хвилинах).

Крім перерахованих типів, існують ще близько декількох десятків інших варіантів ставок. Так що користувачеві, який вирішив заробити на прогнозах, буде з чого вибрати.

Які формати турнірів і матчів бувають в Dota 2

Турнірів в Доті 2 існує велика кількість. Практично всі вони не залишаються без уваги гравців, уболівальників букмекерів і беттерів. Найпопулярнішими типами змагань є:

- турніри в режимі онлайн - такі зустрічі не вимагають, щоб команди виїжджали в певне місто, гравці перебувають у себе вдома і б'ються з суперниками віддалено, бюджет таких матчів, як правило не великий - кілька десятків тисяч доларів США (зазвичай менше 50 тисяч);
- чемпіонати LAN-формату - серйозні змагання по локальній мережі, на які геймери проїжджають в призначене місце, зустрічі проходять в так званих «скляних кімнатах», а глядачі збираються на великих аренах і стадіонах і дивляться пряму трансляцію на величезних екранах, чемпіонати LAN відрізняються великою кількістю уболівальників і значним призовим фондом;
- змагання кваліфікацій - даний тип турнірів покликаний виявити найсильніші команди і відсіяти найбільш слабкі, підрозділяються на зустрічі закритого і відкритого типу.

Існує три основних типи матчів: bo1 (колективи проводять одну зустріч і визначають переможця), bo3 (максимум грається три битви), bo5 (команди грають п'ять матчів, перемагає команда, яка виграла три з них).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.