У Луцьку створили новий путівник містом

У Луцьку створили новий путівник містом
У луцькому Центрі туристичної інформації та послуг презентують туристичний путівник Луцьком.

Захід відбудеться 21 серпня, початок о 15:00, - повідомили у ЦТІП.

"Путівник забезпечить цікаве та насичене дозвілля у Луцьку різноманітним групам туристів – від неформальної молоді до поціновувачів історії та легенд", - кажуть працівники Центру.

Путівник надрукували двома мовами – українською і англійською, загальний тираж 4000 примірників. На його сторінках – як сучасні фотографії, так і зображення з давніх поштівок та замальовок. Зорієнтуватися у місті допоможе карта, що знаходиться на розвороті обкладинки.

Публікація ознайомить туристів з історичними пам’ятками міста різних періодів, підкаже найкращі місця для романтичного та сімейного відпочинку, розповість про культурне життя міста, допоможе запланувати спортивно-екстримальні розваги.

Звісно, окрім загальної інформації про місто, туристи зможуть обрати заклади харчування чи готелі.

На завершення автори рекомендують найцікавіші туристичні об’єкти поблизу Луцька, а також додають корисні адреси і телефони.

Путівник можна буде придбати у Центрі туристичної інформації та послуг, створюється також мережа збуту через туристичні фірми та книжкові магазини.
Путівник був впорядкований працівниками Центру туристичної інформації та послуг. Окрім них, над змістом працювали Олександр Котис (історична частина) та Сергій Нескажу (неформальний туризм).

Над перекладом та редакцією працювали волонтери Центру туристичної інформації, інформація про яких знаходиться на сторінках видання. У планах – випуск аналогічного путівника російською та польською мовами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сергій Нескажу (неформальний туризм) - цікаво він є винахідником цього виду туризму?=) Вперше чую, він напевно розповідає де проживають такі, як Сергій. Цікаво почитати.
Відповісти
Скока стоит?
Відповісти
Останні новини
Як зміниться Луцьк
20 серпень, 2013, 11:40
У Луцьку створили новий путівник містом
20 серпень, 2013, 11:16