Трансферна кампанія «Волині» не завершена

Трансферна кампанія «Волині» не завершена
Луцька «Волинь» продовжує пошук гравців, які підсилять команду.

Про це головний тренер «хрестоносців» Віталій Кварцяний розповів під час прес-конференції, яка відбулася після матчу з львівськими «Карпатами». Відео заходу опублікувала клубна прес-служба.

Наставник «червоно-білих» залишився незадоволеним результатом гри. Нагадаємо, фінальний свисток арбітра зафіксував нічию.

«Ми серйозно готувались до цієї гри. Хотіли реабілітуватись за останні програні матчі. Найголовніше, що багато працювали над помилками, але сьогодні знову їх допустили – пропустили гол зі стандартів. Два в Харкові і сьогодні знову», - зауважив він.

«На мою думку, наша команда переважала суперника, давно в нас не було такої переваги над кимось. Але нам не вистачило сьогодні майстерності. Хороша команда створює і реалізовує моменти, а ми сьогодні заштовхали м'яч в ворота, а в тих моментах, які дійсно створили, які гарно виглядають по-футбольному, нам не вистачило завершення. Дуже погано, що футболісти не володіють таким вуличним футбольним егоїзмом», - висловився тренер.

Також Кварцяний розкритикував дії нападника Олексія Бабиря та хавбека Редвана Мемешева. Мовляв, перший б'є невідомо куди, другий - не загострював гру.

«Дуже прикра нічия, гра більш-менш була нормальна, але результату немає. Нам потрібні нові гравці в центр поля, нам потрібен нападаючий – Шумахер захворів, а Бабир все ніяк не може вийти з юного віку, хлопцю вже 23 роки, а розуму як в дитячому садочку», - мовив він.

«В нас є ще десять днів, щоб підсилити команду. Ми займаємось цими питаннями, а час покаже», - згодом зауважив Кварцяний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Транферна кампанія «Волині» не завершена" Юрий Сергеевич, а мы ведь договаривались, что в заголовках ошибок не делаем.:)
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
Останні новини
Трансферна кампанія «Волині» не завершена
20 серпень, 2013, 17:15