Через зливу депутат звинуватив мерію Луцька в бездіяльності

Через зливу депутат звинуватив мерію Луцька в бездіяльності
Депутат Луцької міської ради Петро Савчук (на фото) вважає, що мерія не шукає грошей на ліквідацію наслідків зливи, яка лютувала в місті 30 липня.

Своє побоювання з цього приводу він висловив 20 серпня під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, - пише Волинський інформаційний портал.

Обранець громади заявив, що, на його думку, міська рада не проявляє активності щодо отримання коштів від держави, аби ліквідувати наслідки негоди. Депутат переконаний, що через місяць, коли люди побачать, що ніхто нічого не робить, виникне ще одна неприємна ситуація - судова тяганина, приміром.

ЧИТАТИ ВСЕ ПРО ЗЛИВУ В ЛУЦЬКУ 30 ЛИПНЯ

Він також повідомив, що дехто з потерпілих лучан уже консультується з юристами з приводу того, аби змусити міську владу компенсувати їм збитки.

«Міська рада просто зобов’язана отримати законні кошти», - заявив Петро Савчук.

На такі зауваження начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова повідомила, що місто звернулось із відповідним листом до Головного управління економіки Волинської ОДА. Ті ж, своєю чергою, повинні написати звернення до Кабміну. Окрім того, чиновниця відмітила, що на рівні області на це звернення відреагували не дуже оптимістично, однак лист все ж таки відправлять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через зливу депутат звинуватив мерію Луцька в бездіяльності
21 серпень, 2013, 09:59