Опитування: більшість лучан – за дитячий майданчик в сквері за РАЦСом

Опитування: більшість лучан – за дитячий майданчик в сквері за РАЦСом
У Луцьку провели опитування громадської думки щодо зведення дитячого майданчика в сквері за РАЦСом.

Воно розпочалося в середині липня, а нещодавно стали відомі його результати, - повідомили організатори з громадського об'єднання «Народний Патруль».

Їх цікавила думка жителів багатоповерхівок, які межують з будівництвом. Адже раніше лучани заявляли, що через зведення майданчика зменшиться площа скверу.

Окрім того, були й такі, хто висловлював думку: на місці запланованого дитячого містечка постане черговий розважальний заклад.

Анкета опитування включала в себе три питання: «Чи знаєте Ви, що на даному місці будуватиметься дитячий майданчик?», «Чи не проти Ви даного будівництва» і, в залежності від відповіді, опитуваний міг висловити свої побажання щодо будівництва чи причини проти нього відповідно.

Анкетування відбувалося біля будівництва та поквартирно.

Інтерв'юери опитали 314 респондентів. Більшість з них (73%) знали, що має бути збудовано. За побудову висловилось 63%, проти – 28%, байдуже – 9%.

«З тих хто проти, більшість вважають, що на місці запланованого майданчика постане кафе чи бар, де продаватимуть алкоголь і до дітей воно ніякого відношення не матиме або ж такий заклад з’явиться через рік, коли вгамуються пристрасті щодо будівництва», - кажуть в «Народному Патрулі».

Загалом більшість жителів мікрорайону ставляться до будівництва позитивно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Будувати сквер"? :)
Відповісти
Будувати сучасний сквер
Відповісти
Сучасний "сквер" - це такий, як спорткомплекс "олімпійський" з вивіскою: "тільки для членів клубу"?
Відповісти
Там ще проект був на стенді, тільки як бруківку положили, то стенд пропав. Наскільки пам*ятаю, то має бути лише дитяче містечко. Ідея супер, тільки б не закатали все асфальтом))
Відповісти
цікаво а більшість опитаних жителів самі хоч про це знають? ще б написала більшість опитаних пташок і дерев теж за майданчик.. хоче Романюк будувати дитячі майданчики то хай загляне у двори будинків біля скверу - там місце майданчикам . і ще немає де відмити гроші Приватбанку комсюкові то хай ще гляне на саму будівлю РАЦСу - в якому вона стані.. не бачу потреби в майданчикові на місця парку замість дерев тим більше що схожий є майданчик біля ТЦ "Гостинець"
Відповісти
Останні новини
Опитування: більшість лучан – за дитячий майданчик в сквері за РАЦСом
21 серпень, 2013, 11:59