8 серпня на Волині: гортаючи календар

8 серпня на Волині: гортаючи календар
День народження 8 серпня святкують депутат Луцької міської ради Алла Надточій(на фото) та завідувач Колодяжненського літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, заслужений працівник культури України Віра Комзюк.

А також цього дня особисте свято у нотаріуса та волонтерки Наталії Ариванюк, екс-народного депутата України Анатолія Горбатюка, представника Благодійного фонду «Патріоти Волині» Павла Самолюка. Вітаємо їх зі святом та бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі та радості від життя.

8 серпня в православній церкві шанується пам'ять Єрмолая Нікомедійського. Він був ранньохристиянським священномучеником, постраждалим разом з Єрмократом і Єрмиппом в Никомедії в 305 році.

У неділю, 8 серпня, іменини відзначають власники таких імен: Аппіон, Геронтій, Мойсей, Федір, Сергій, Парасковія, Іерусалеам, Домінік, Кипріан, Еміліан. Не забудьте привітати винуватців свята з Днем ангела!

8 серпня відзначають Всесвітній день кішок, День альпініста, День будівельника, День військ зв’язку України, День працівників ветеринарної медицини та Міжнародний день офтальмології

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.