Теплоізоляція зі звукопоглинанням: як отримати і те, і інше*

Як правило, відразу отримати все, що забажаєш, просто неможливо. Недарма кажуть: якщо не все гладко складається в житті, то обов'язково пощастить у коханні. Але будівельникам, великим забудовникам і просто споживачам будівельних матеріалів нашої країни в цьому сенсі можна по-доброму позаздрити. Оскільки вони можуть використовувати інноваційні теплоізоляційні суміші inTHERMIX, які виробляє на власному заводі в Рівненській області українська компанія «Альфа ФОРМУЛА». Справа в тому, що цей продукт дозволяє вирішувати одночасно кілька завдань. Те, що в одному матеріалі гармонійно поєднуються теплоізоляційні і звукопоглинальні властивості, – це вже привід купити сухі суміші inTHERMIX. Але це далеко не всі переваги, які доступні споживачам при виборі унікальних товарів з продукції, що випускають під такою торговою маркою. Давайте розберемося, чому будівельники говорять про сухі теплоізоляційні суміші від українського виробника, як про щось з розряду «мрії збуваються».


Які суміші входять в лінійку продуктів inTHERMIX


Будівельні теплоізоляційні суміші, що випускають під брендом inTHERMIX, дозволяють з вигодою для себе отримати теплоізоляцію зі звукопоглинанням в одному продукті. Кожна суміш із лінійки має такі властивості. Давайте коротко перерахуємо, які види продуктів можна придбати, зважаючи на їхнє призначення. Перш за все, кожна група товарних позицій має на початку своєї назви слово «теплоізоляційні». А далі йдуть відмінності, які і визначають сферу застосування:

• Суміші Ultra Легкі для утеплення та звукоізоляції перекриттів, внутрішніх перегородок і горищ.

• Стяжки для підлоги – оптимальне рішення для створення ідеально рівної поверхні, яка підходить для облаштування будь-якого покриття підлоги. Такі стяжки особливо ефективні при установці в них систем електричної і водяної теплої підлоги.

• Штукатурки для внутрішніх робіт – ідеальний варіант для подальшої обробки декоративними засобами, наприклад, фарбою, а також у використання облицювальних матеріалів (тієї ж керамічної плитки). Головне – правильно вибрати суміш під обраний вид подальшої обробки.

• Штукатурки для фасадів – матеріали з розряду «три в одному». Покриття одночасно служать для збереження тепла в приміщенні, як зовнішня обробка і звукопоглинальний шар.

• Декоративні штукатурки – мають естетично привабливу фактуру, дозволяють сформувати фінішний шар при облаштуванні теплоізоляції фасаду. Після нанесення необхідно покрити поверхню водорозчинною або органічною фарбою.

• Суміші для кладки газоблоків і керамоблоків.

Суміші inTHERMIX – це не тільки чудові теплоізоляція і звукопоглинання


Всі перераховані вище суміші мають в своєму складі цемент, а також різні наповнювачі і модифікатори. Пісок не використовується, що надає створюваним рішенням дивовижну легкість без втрати міцності. Пористість структури служить основою для чудових теплоізоляційних та звукопоглинаючих характеристик. Крім цього, такі інноваційні матеріали мають такі переваги:

1. Не потребують попереднього вирівнювання основи, при цьому вони самі здатні приховати невеликі видимі дефекти поверхні – виступи, поглиблення тощо.

2. Якщо використовувати відповідні наповнювачі, можна отримати гідрофобне покриття.

3. Довговічні завдяки чудовому зчепленню покриття і основи.

4. Здатні тривалий час зберігати свої теплоізоляційні і звукопоглинальні властивості.

5. При їхньому виробництві використовують лише екологічні та безпечні для здоров'я інгредієнти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Теплоізоляція зі звукопоглинанням: як отримати і те, і інше*
07 серпень, 2021, 10:29