Пошук квитків на автобус – як заощадити час та гроші під час вибору квитків*

Пошук квитків на автобус – як заощадити час та гроші під час вибору квитків*
В процесі пошуку недорогих квитків на автобус кожен пасажир в першу чергу звертає увагу на швидкість пошуку та можливість бронювання в будь-який час дня і ночі. Поїздки на автовокзал свого міста, де можна купити квитки на автобуси після проведення довгого часу в чергах – це запасний варіант, яким можна скористатися при відсутності доступу до інтернету. Першим варіантом вважається можливість замовити квитки на автобус онлайн за допомогою інтернет-ресурсу inBus.ua.

Як швидко підібрати необхідні автобусні квитки?


Пошук автобусних квитків за різними напрямками здійснюється на зручному інтернет-порталі. Функціонал сайту спрощує процедуру тривалих пошуків, дозволяючи кожному користувачеві в найкоротші терміни визначитися з найбільш підходящим рейсом:

• Обираємо пункт відправлення автобусу.

• Обираємо кінцевий пункт прибуття транспортного засобу.

• Визначаємося з датою й обираємо автобусні квитки по Україні за демократичними цінами.

Пошуки можна здійснювати з ПК, ноутбуку, планшету та інших гаджетів. Головна умова – наявність доступу до інтернету. Тому купити квиток на автобус можна в будь-який час дня і ночі, адже сайт працює 24/7.

При цьому здійснюється регулярна зміна розкладу автобусів, що допоможе пасажирам залишатися в курсі останніх подій: зміна часу відправлення або прибуття транспорту, зміна дати (перенесення рейсу на інший день) та інше.

Безпечна покупка квитків в онлайн режимі


Замовляючи квитки на автобус онлайн, кожен покупець хоче бути впевненим в тому, що угода є дійсно безпечною та вигідною. Саме тому інтернет портал пропонує увазі своїх користувачів відразу дві основні переваги, які підтверджують безпеку покупки:

1. Всі компанії-перевізники, що надають свої послуги, мають відповідну ліцензію на пасажирські перевезення по території України, яку видає Укратрансбезпека, що і є державним контролюючим органом над роботою перевізників. Таким чином, компанії працюють на законних підставах, а всі поїздки вважаються застрахованими.

2. Онлайн пошук та покупка квитків на автобус має на увазі під собою проведення оплати через сервіс LiqPay, додаток «Приват24» та інші можливі способи. При оплаті послуги користувач буде перенаправлений на безпечну сторінку – це сторінка вашого банку. Тому інтернет портал не зберігає і не збирає інформацію про фінансові операції, про дані з карт користувача.

В результаті купити автобусні квитки в онлайн режимі можна не тільки за вигідними цінами, а й також оперативно, безпечно, не турбуючись за власні кошти. При здачі квитка кошти повертаються на картку, з якої була проведена оплата замовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пошук квитків на автобус – як заощадити час та гроші під час вибору квитків*
07 серпень, 2021, 13:46