Чи найкраще інвестувати у криптовалюту просто зараз*

Чи найкраще інвестувати у криптовалюту просто зараз*
Біткоїни і лайткоїни в майбутньому неодмінно стануть основними фінансовими інструментами для багатьох регіонів. Експерти запевняють, що в найближчі 3-6 років ціни на криптовалюти будуть тільки зростати.

Запуски нових проектів на фінансовому ринку електронної валюти неодмінно призведуть до того, що інвестиційна привабливість ICO збільшитися. Це означає, що охочих купити біткоїни буде в десятки і сотні разів більше. Такий попит буде провокувати подальше зростання вартості.

Інвестиційна привабливість ICO проектів у 2021 році

Ви думаєте про інвестування в BTC? Найбільша в світі криптовалюта виросла в ціні з початку пандемії в 2019 році (за посиланням можна дізнатися актуальний bitcoin курс). Це причина, через яку відомі інвестори (такі, як співзасновник Tesla Ілон Маск) підвищили інтерес до цього типу платіжного інструменту. У лютому власник найбільшого в світі заводу зі складання машин заявив про вкладення 1,5 мільярда доларів в біткоїн. Безумовно, такі угоди мали істотний вплив на динаміку ринку.

Вихідний код біткоїна постійно оновлюється. Це відображається не тільки на стабільності валюти, але і на вартості кожного окремого титульного знаку. Така волатильність завжди була хорошим аргументом для трейдерів. Тому криптовалютні опціони, як і Майнінг, цікавлять багатьох, хто хоче отримувати пасивний заробіток в мережі або просто купити біткоїн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.