Детоксикація - початковий етап реального лікування від алкоголізму*

Детоксикація - початковий етап реального лікування від алкоголізму*
Щоб виключити больовий синдром під час жорсткого похмілля, необхідна професійно проведена алкогольна детоксикація. Позбавити пацієнта від дискомфорту і зробити безпечне для його здоров'я, якісне зняття ломки зможуть кваліфіковані лікарі. Детоксикація від алкоголю допоможе кожному хворому швидше і надійніше впоратися з проблемою відновлення організму після наслідків згубної залежності.

Як відбувається лікування абстинентного синдрому


Лікування алкогольного абстинентного синдрому здійснюється досвідченими наркологами й починається з природного виведення токсичних речовин. Ломка від героїнової залежності або похмільний синдром вимагають комплексного поетапного підходу. Але повне позбавлення від алкоголізму можливо тільки при комбінації хімічних, біологічних, фізичних методів боротьби з залежністю.

Лікування абстинентного синдрому при алкоголізмі включає такі заходи:

• Екстрена алкогольна детоксикація під загальною анестезією;
• Класичний курс детокс очищення;
• Відновлювальна лікарська терапія;
• Психологічна допомога;
• Реабілітаційні програми;
• Кодування від алкоголізму.

Якщо у людини почалася алкогольна ломка, слід негайно звертатися в наркологічну клініку. У деяких випадках зняти абстинентний синдром при алкоголізмі можливо також в домашніх умовах, тому лікарі здійснюють лікування хворих на алкоголізм амбулаторно.

Чи потрібно проводити лікування алкогольного абстинентного синдрому?

Ломка від алкоголю - це наслідок приймання психотропних речовин. Головне завдання - позбавити алкоголіка від бажання отримувати згубне для його життя задоволення. Першим кроком на шляху до тверезого буття є лікування абстинентного синдрому при алкоголізмі й детоксикація організму. Лікувальні програми покликані допомагати хворому позбутися дискомфорту, яким загрожує алкоголічна ломка, і позбутися від отруйних токсинів.

Сучасні лікувальні центри працюють без застосування насильницьких методів і примусу - важливі тільки бажання і чітка мотивація пацієнта! Консультація, зняття ломки, детокс, лікування і реабілітація від алкозалежности проводиться фахівцями в анонімному, індивідуальному порядку. Потрібно зробити все можливе, щоб виключити активізацію тих відчуттів у залежної людини, які вона отримувала раніше від приймання психоактивних препаратів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.