У Луцьку викрили ботоферму, яка «розганяла» сепаратизм. ФОТО

У Луцьку викрили ботоферму, яка «розганяла» сепаратизм. ФОТО
У Луцьку виявили ботоферму, яку використовували на шкоду інтересам України.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Правоохоронці виявили у Луцьку ботоферму, яку використовували для незаконної підміни телефонного трафіку з метою переадресації дзвінків для їх подальшої анонімізації, а також для анонімного створення псевдоакаунтів в соціальних мережах для розповсюдження фейкової інформації на шкоду авторитету та державній безпеці України.

Учора, 18 серпня 2021 року, у ході санкціонованих обшуків в одному з приміщень в обласному центрі Волині виявили і вилучили обладнання для здійснення цієї протиправної діяльності: комп’ютери, VoIP-шлюзи, модеми, сім-картки мобільних операторів зв’язку.

Вирішують питання про накладення арешту на це майно, встановлюється повне коло осіб, причетних до протиправної діяльності, а також особи замовників публікацій.

Зауважують, що за вчинення за попередньою змовою групою осіб публічних закликів чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення дій, які посягають на територіальну цілісність і недоторканність України, санкцією ч.2 ст. 110 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який жах
Відповісти
Та що жах. Ви почитайте на фейсбуці групу "збережемо древній лучеськ" - там таке пишуть навіть не боти, і не ховаються, символіка комуністична буває, адміни клянуть Україну і плачуть за СРСР.
В Польщі чи Туреччині їх би давно вже посадили років на 15.
Відповісти
Присікати нещадно прокацапсько-медведчуковську нечмсть ,не за те гинуть наші воїни ,щоб така сволота спокійно агітувала за руский мир .На волині таким груп достатньо ,в Нововолинську ,і Володимирі теж ддіє така група ,проаналізуйте їх дописи в газеті "Буг".
Відповісти
Просто набір обладнання. Потім знову виявиться що все це для легальних послуг було
Відповісти