Акція протесту таксистів у Львові. ФОТО. ВІДЕО

Акція протесту таксистів у Львові. ФОТО. ВІДЕО
У Львові понад сотня таксистів влаштували протестний автопробіг через наміри влади ввести дороговартісні ліцензійні картки.

Акцію організував Голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський, ‒ пише Gazeta.ua.

«У Верховній Раді запланували ухвалити законопроект про видачу документів органами місцевої влади таксистам, ‒ розповідає Володимир Макрух. ‒ Ми і так маємо усі дозволи, по яких платимо 630 гривень у місяць за те, що є приватними підприємцями і ще півтори тисячі за ліцензію віддали. А влада хоче з нас 60 тисяч гривень за ліцензію брати».

Таксисти зібрались на окраїні Львова на перехресті вулиць Пасічна та Джорджа Вашингтона. Там авто вибудували у колони, дехто з вікна виставив прапор і на аварійках поїхали до обласної адміністрації, щоб передати своє звернення губернатору Віктору Шемчуку. Дорогою водії гучно сигналили. У холі обладміністрації таксистів зустрів заступник губернатор Сергій Василенко.

«Ми просимо вас донести до пана президента, як гаранта конституційного права, щоб він дослухався до наших звернень. Ми би сіли за стіл переговорів, було би враховано усі пропозиції, що ми даємо, не доводити до всеукраїнського страйку і протестів», ‒ звернувся Корчинський до чиновника.

«Я буду радий, якщо не тільки президент, а й Віктор Шемчук, народні депутати від Львівщини, зробимо усе, щоб вам допомогти», - відповів Василенко забираючи звернення. Після передачі документів таксисти розʼїхалися на роботу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Акція протесту таксисів..." - ха-ха, цей заголовок висить вже п'ять годин. І невже жоден редактор на бачить помилок?
Відповісти
Вже 11-00 наступного лня, "таксиси" так і висять у заголовку.
Відповісти
Останні новини
Акція протесту таксистів у Львові. ФОТО. ВІДЕО
22 серпень, 2013, 15:24