У Боратині встановили унікальний рекорд України. ФОТО

У Боратині встановили унікальний рекорд України. ФОТО
Жителі Боратинської об’єднаної територіальної громади, під час IV-го етно-фестивалю, встановили своєрідний рекорд: зібрались у наймасовіший символ річниці Незалежності України.

Про це на своїй сторінці повідомив офіційний представник Національного проєкту "Книга рекордів України" Віталій Іваницький.

Рекорд зафіксували на спортивному полі під час четвертого етно-фестивалю громади, який відбувся 23 серпня.

Учасники різних професій, з 24 сіл об’єднаної громади, спільно створили символ 30-ї річниці Незалежності України у вигляді айдентики з 24 квіткових орнаментів усіх регіонів України.

У рекорді взяло участь 1170 людей, - від дітей, до людей старшого віку. Розмір самої квіткової композиції склав : 60х40 метрів.

«Це вже четвертий рік підряд у нашій громаді встановлюються
всеукраїнські рекорди. Спільними зусиллями, кожен особисто і всі гуртом громадою, ми створюємо рекорди для сьогоднішнього і майбутнього покоління його жителів, щоб записати наші досягнення в історії кожного села об’єднаної громади, і загалом – в історії Волинського краю і всієї України», - сказав голова Боратинської територіальної громади Сергій Яручик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже приємно за мій рідний Луцьк, який відмовився сьогодні скласти українську символіку у вигляді числа 30, як було обіцяно до акції "українська вишиванка" на театральному майдані на користь Боратинській сільській громаді. Так тримати!!! І скоро центром Волинської області буде не Луцьк, а Боратин!!!
Відповісти