У Львові відкривають перший в Україні центр трансплантології

У Львові відкривають перший в Україні центр трансплантології
З нагоди 30-річчя Незалежності України сьогодні, 25 серпня, у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова відбудеться відкриття сучасного центру трансплантології. Він стане місцем, де лікарі зможуть врятувати сотні людей.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає 24 канал.

Загалом у лікарні вже зробили понад пів сотні трансплантацій. Всередині нового центру облаштують операційні та реанімацію.

У Львові відкриють центр трансплантології

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова 25 серпня відкриють сучасний центр трансплантології та фотовиставку “Час жити”. Захід відбудеться з нагоди 30-річчя Незалежності України.

"Це ще один важливий крок на шляху України до трансплантаційної незалежності, який ми хочемо зробити спільно з вами та нашими пацієнтами", – зазначили у лікарні.

Новий центр матиме всередині операційні та реанімацію. Він стане першим таким центром в Україні. Львівські лікарі зможуть за допомогою трансплантації рятувати сотні життів.

Зауважують, що наразі Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова перебуває у лідерах української трансплантації. Від початку 2021 року там пересадили 32 органи. Загалом лікарі медзакладу виконали вже 54 трансплантації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.