День кар’єри на Волині: масштабно, інформативно, клієнтоорієнтовано

День кар’єри на Волині: масштабно, інформативно, клієнтоорієнтовано
Про інструменти пошуку роботи, мобільність шукачів та підвищення мотивації до працевлаштування говорили учора, 18 серпня, на регіональному Дні кар’єри, приуроченому 30-річчю Незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба Волинського обласного центру зайнятості.

Захід відбувся одночасно в усіх центрах та філіях Волинського обласного центру зайнятості. Прийшли особисто та доєдналися через мережу майже сто роботодавців, паралельно з відвідувачами «в живу» фахівці служби працювали на шести онлайн-платформах.

На локаціях служби зайнятості кожен відвідувач отримав той спектр послуг, який йому був потрібний в цей момент.Фахівці поінформували присутніх про пріоритетні сфери зайнятості в регіоні, надали конструктивні поради щодо основних джерел пошуку роботи. Окрім цього, Дні кар’єри – це чудова нагода для роботодавців краю презентувати свої підприємства та зацікавити молодих фахівців йти на роботу саме до них. Тож під час заходу вони могли особисто поспілкуватися з кандидатами на потрібні їм вакансії, відібрати резюме чи провести попередню співбесіду.

Такі заходи допоможуть сформувати напрями подальшої трансформації служби зайнятості у бік вдосконалення принципів клієнтоорієнтованості. Адже при зверненні до центрів і роботодавці, і шукачі мають отримати максимальну допомогу у вирішенні своїх питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
День кар’єри на Волині: масштабно, інформативно, клієнтоорієнтовано
19 серпень, 2021, 16:13