Як отримати позику та інформацію про МФО*

Як отримати позику та інформацію про МФО*
Кожен, хто хоч раз замислювався про оформлення позики, знає, як важливо ознайомитися з усіма існуючими варіантами. Гарантією надійності МФО стане наступна інформація про них:

• Якість обслуговування (наявність або відсутність техпідтримки, переліку повноважень).
• Наявність інформації про організацію (дата заснування, правила функціонування і т.п.).
• Наявність відгуків клієнтів (позитивні або негативні). Також відгуки можуть бути розташовані на сайті самої організації.
• Інтерфейс (лаконічність або складність у використанні).

Всі МФО України відрізняються за своїми правилами: десь видають гроші з 18 років, а десь уже з 20-25. Повторним клієнтам позику видають охочіше, оскільки вони вже користуються довірою у закладу. Існують різні способи виплат кредиту: раз на місяць, на тиждень, на півроку і т. п. Чим більша сума, тим серйозніше до цього слід ставитися. Обов'язково уточніть, чи буде у вас можливість оплатити послуги МФО.

Де отримати інформацію про МФО


Якщо ви хотіли взяти кредит, але не знаєте, де ж краще його оформити, варто звернути увагу на безкоштовний каталог організацій МФО. Тут розміщені найбільш вигідні пропозиції про співпрацю.
Перед оформленням прочитайте інформацію про кожну із організацій, щоб скласти цілісне враження. Безкоштовний каталог дозволяє розширити розуміння про МФО та поглянути на кожен варіант з різних сторін.

Як отримати позику?


Залежно від вашої КІ (кредитної історії) ви можете отримати позику в будь-якій установі. Кредити видаються онлайн, і кожен заклад вирішує самостійно, які документи їм потрібні. В основному вимагають наступне:

• Паспорт.
• ІПН.
• Іноді довідку про доходи (для більших сум).

Також на можливість отримання позики сильно впливає ваша кредитна історія. Є майданчики, що надають кредит навіть користувачам з поганою КІ (їх можна вибрати в списку МФО). Але все ж намагайтеся тримати КІ в "чистоті", щоб полегшити процедуру отримання мікропозик. Вказуйте достовірну інформацію, таким чином компанії легше зв'язатися з вами в разі виникнення питань.

Крім вище сказаного, враховуйте наявність телефонних дзвінків. Деякі МФО підтверджують займ, передзвонивши вам за телефоном, в деяких же ця функція недоступна. Все залежить від правил використання послуг організації.

Пам'ятайте, що своєчасна виплата кредиту підвищує рівень довіри. Погляньте на безкоштовний каталог МФО, щоб переконатися в їх якості самостійно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як отримати позику та інформацію про МФО*
24 серпень, 2021, 09:47