Повідомили, як у Луцьку борються із торгівлею сурогатом

Повідомили, як у Луцьку борються із торгівлею сурогатом
У Луцьку «накривають» точки з сурогатом, проте через деякий час ті знову починають працювати. У поліції кажуть, що торгівля сурогатним алкоголем – стихійне явище, із яким постійно ведуть боротьбу.

Про це йшлося у четвер, 26 серпня, під час сесії Луцькради.

Керівник фракції «Громадянський Рух «Свідомі» Тарас Шкітер під час розгляду інформації начальника Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності за І півріччя 2021 року поцікавився, яким чином у місті триває боротьба з продажем сурогатного алкоголю, адже надходять повідомлення про те, що поліція ніби й закриває такі «точки», але вони через день знову починають працювати. До того ж, люди самостійно намагаються протидіяти продажу сурогату.

Начальник Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Сергій Рудницький повідомив, що декілька разів на місяць правоохоронці здійснюють відпрацювання на ринках, складають адміністративні протоколи на винних осіб, направляють документи до суду.

«Це стихійне явище і воно час від часу виникає, ми з ним боремося», - сказав Рудницький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, як у Луцьку борються із торгівлею сурогатом
26 серпень, 2021, 11:11