4 найцікавіших готелі Волині для відпочинку у вихідні дні*

4 найцікавіших готелі Волині для відпочинку у вихідні дні*
Коли спека сягає максимально терпимої позначки, хочеться вирватися з міста й відпочити на березі моря. Розраховувати на вікенд біля води можуть й мешканці Волині, що розташована занадто далеко від морського узбережжя. Адже регіон славиться мальовничими Шацькими озерами, а на гостей чекають чисельні готелі з відкритим басейном.

До речі, зараз є унікальна можливість орендувати житло у Волинському регіоні зі знижкою. В Україні запрацював сервіс Ваубу - бронювання готелів із торгами: спілкуючись з отельерами, знизити вартість номеру до 30% від заявленої тут цілком реально. Просто пропонуйте свою ціну й чекайте на акцепт пропозиції.

Сумісно з експертами сервісу, ми розповімо про 4 готелі Волинської області, де можна з користю та весело провести вікенд.

Комплекс 101 км



Популярний готельний комплекс розташований у 8 км від Луцька, у селі Піддубці. Тут є 10-метровий басейн з постійною температурою води на рівні у 28 градусів та ще багато розваг:

- настільні ігри на вибір: пінг-понг, аерохокей, мініфутбол;
- тенісний корт;
- гідромасажна кімната;
- сауна на дровах;
- зона барбекю;
- облаштований дитячий майданчик.

Стандартний двомісний номер коштує від 400 грн за добу. Але пам'ятайте про сервіс Vauboo, де туристи успішно торгуються за знижку.

Ресторанний комплекс Gosti



Якщо вам імпонує затишний відпочинок у тісному контакті з природою, відвідайте комплекс “Gosti” у селі Брище за Луцьком. Він входить до списку кращих готелів Волинської області. На території є великий відкритий басейн, облаштований зонами відпочинку та шезлонгами. Тут відпочивальники засмагають та смакують прохолодні напої.

У ресторанному комплексі на гостей чекає смачне меню. Бажаєте філе-міньйон або тартар з лосося? Шеф-кухар приготує все на вищому рівні!

Готель Shelter Club Hotel & Spa

Експерти сервісу Vauboo відмічають, що можна знайти готелі у Волинському регіоні із повноцінним СПА-центром. До речі, на СПА-готелі також діє умова торгів із власниками.

Один з таких варіантів розташований неподалік від міста Ковель, у селі Колодяжне. Shelter Club Hotel & Spa має 3 зірки за європейським стандартом та пропонує такі послуги:

- сучасна сауна із якісним оздобленням;
- великий басейн з гідромасажем;
- кімната відпочинку;
- більярдна зона.

Вихідні у Shelter Club Hotel & Spa вам точно запам’ятаються!

Приватна садиба Shelter



На думку місцевих мешканців, найкращий готель для відпочинку із дітьми на Волині - садиба Shelter. Затишний комплекс розташований неподалік від кришталево чистого озера Пісочне. Пологі піщані береги - ідеальне місце для дітлахів. У садибі з комфортом розміщуються до 9 осіб. Вартість апартаментів - від 1200 грн.

Але цей перелік готелів на Волині не вичерпний. Заходьте на Vauboo.com та шукайте нові варіанти відпочинку на природі з гарним дисконтом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.