Кріштіану Роналду перейшов у новий клуб

Кріштіану Роналду перейшов у новий клуб
Зірка збірної Португалії Кріштіану Роналду повернувся в англійський "Манчестер Юнайтед", де виступав із 2003-го по 2009 рік. Нападник перебрався на "Олд Траффорд" з "Ювентуса".

Про це повідомляється на офіційному сайті "червоних дияволів", - пише Obozrevatel.

"Манчестер Юнайтед" радий підтвердити, що клуб досяг угоди з "Ювентусом" щодо трансферу Кріштіану Роналду за умови узгодження особистих умов, отримання візи та проходження медичного обстеження", – йдеться в заяві англійського гранда.

За даними видання La Repubblica, Кріштіану підпише з МЮ дворічний контракт на 58 мільйонів євро. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram футболіст попрощався з туринським клубом.

"Я йду з чудового клубу, найбільшого в Італії і, безумовно, одного з найбільших у всій Європі. Я віддав своє серце та душу за "Ювентус", і я завжди буду любити Турин до останніх днів", – написав португалець.

Кріштіану провів шість сезонів в МЮ, перейшовши в 2003 році з португальського "Спортинга". Він провів 292 матчі, в яких забив 118 голів. Разом з англійським клубом він тричі ставав чемпіоном країни, вигравав Лігу чемпіонів і клубний чемпіонат світу, а в 2008-му взяв "Золотий м'яч".

Роналду виграв чотири Ліги чемпіонів із "Реалом".

На наступний рік португальський форвард за 94 мільйони євро перебрався в мадридський "Реал". З іспанським клубом Роналду чотири рази виграв Лігу чемпіонів і завоював ще чотири "Золотих м'ячі". На його рахунку фантастичні 450 голів у 438 матчах.

Відігравши дев'ять сезонів за "королівський клуб", Кріштіану вирішив спробувати свої сили в чемпіонаті Італії, перейшовши в "Ювентус". Тут він забив 101 гол у 138 поєдинках, двічі вигравши Серію А.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.