У Луцьку Touareg зніс дерево: за кермом був заступник начальника судової охорони

У Луцьку Touareg зніс дерево: за кермом був заступник начальника судової охорони
31 серпня у Луцьку кросовер Volkswagen Touareg з'їхав з проїжджої частини на тротуар і врізався у дерево. За кермом перебував заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Сергій Шевчук.

Про це пише ІА Волинські новини.

Аварія сталася на перехресті вулиць Ковельської та Миру в Луцьку. Як повідомляють очевидці, на момент ДТП у водія Volkswagen Touareg були видимі ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння. Утім, в управлінні патрульної поліції у Волинській області цю інформацію спростували.

Утім, в управлінні патрульної поліції у Волинській області цю інформацію спростували. На порушника склали адмінматеріали за ч. 5 ст. 122 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) та ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не хочуть перевірити звідки в нього туарег?
Відповісти
Скотинаки як Ви вже всих достали!!!!!!
Відповісти
Чоловіку на зустрічну виїхали, а він ще й винен)))
Відповісти
їхав в сторону набережної, бачив все своїми очима. Чому немає жодного слова про водія рено кліо, який спричинив це дтп? Він виїхав на зустрічну смугу, виконувати поворот і навіть не подивився, чи не рухаються по ній автомобілі і тим самим порушив пдр. Туарег за тролейбусом не міг раніше помітити рено, тому щоб не таранити його в‘їхав в дерево.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Touareg зніс дерево: за кермом був заступник начальника судової охорони
31 серпень, 2021, 15:57