Яким буде бій Усика і Джошуа: що думають експерти

Яким буде бій Усика і Джошуа: що думають експерти
Олександр Усик, популярний український боксер, отримав право провести бій з Ентоні Джошуа, який належить до важкої вагової категорії. Про те, який результат бою Усик – Джошуа прогнозують фахівці — читайте далі.

Коли та де


Варто зауважити: бувши абсолютним чемпіоном світу, Джошуа ризикує через те, що на кону пояса ІВО, WBO, WBA й IBF. Після тривалих переговорів нарешті були узгоджені всі деталі поєдинку. Менш як місяць залишається до бою, який призначений на 25 вересня і буде проходить в лондонському Tottenham Hotspur Stadium.

Красюк, який на цей момент є агентом Усика, заявив, що в умови контракту включили абзац про можливе проведення матчу-реваншу, який може запросити переможений боєць. Ця умова здається цілком логічною з огляду на високі ставки — 4 пояси й звання абсолютного чемпіона.

Що думають експерти


Майбутній поєдинок набрав резонанс відразу з моменту оголошення дати та умов, і природно багато експертів поспішили з прогнозом результатів. Левова частка думок сходяться в одному: фаворитом залишається Джошуа, оскільки має досвід у виступах у важкій ваговій категорії першого ступеня.

Довідка:
Останній бій Усика відбувався восени минулого року, і завершився перемогою над досвідченим бійцем Дериком Чісорою.
Британець Джошуа Ентоні був переможений нокаутом мексиканця Енді Руїсу, але по закінченні 6-ти місяців взяв реванш у кінці 2019 року.

Останній раз вихід на ринг Джошуа припав на кінець 2020 року, і завершився переможним нокаутом, який приніс поразку Кубрату Пулєву.

Думка букмекерських контор


Думка букмекерів не відрізняється від думки спортивних експертів. Фаворитом і потенційним чемпіоном вважають Джошуа.
Прогнозована ймовірність перемоги британця складає практично 75%.
Формат ставок приймають в коефіцієнтів 1,34.
Ймовірність перемоги Усика прогнозується в межах 25%, коефіцієнт ставок 3,32.

Скільки платять: гонорари бійців


Красюк, який відкрив завісу про умови контракту, розповів, якими будуть гонорари учасників бою. Якщо перемогу здобуде знаменитий українець, його чекає «‎премія»‎ в розмірі десятків мільйонів у.о. Варто зауважити, що про конкретну суму Красюк промовчав. Гонорар британського спортсмена складе 80% преміальних, а Олександр же отримає тільки 20%, що відповідно в п'ять разів менше, ніж гонорар британця. Бій обіцяє бути цікавим за будь-яких умов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.