Лучанин погрожує зливову каналізацію залити бетоном

Лучанин погрожує зливову каналізацію залити бетоном
Місяць тому частина городу Олега Домбровського пішла під землю, а з ним і половина господарства. Через прогнившу зливову трубу, яка обслуговує кілька районів Луцька, у нього на подвір’ї утворилось 10-метрове провалля.

Його будинок, що знаходиться на вулиці Героїв УПА, через сусідство із урвищем почав розвалюватись на очах. Поки одну частину Вишкова за гроші уряду рятують від сповзання, зовсім поряд утворилась нова небезпека, ‒ повідомляє ТРК Аверс.

На вулиці Героїв УПА працює техніка ‒ тут розпочали роботи з укріплення берега Стиру. Як відомо, після весняного паводку цей район опинився у небезпеці, будинки, що поблизу річки почали сповзати. Кабінет Міністрів України виділив більше 17-ти мільйонів гривень для рятування мікрорайону. За ці гроші там мають побудувати підпірну стіну. Коли почнуть роботи з укріплення ‒ невідомо, бо і проекту, а значить і коштів з казначейства, ще немає.

Мешканці героїв УПА скаржаться: ЗМІ розповсюджує інформацію, про те, що місцевих із сорока будинків на час робіт відселили до гуртожитку. Втім, жодного переселення не було.

Поки важка техніка возить пісок, за кілька метрів від обриву з’явилась ще одна небезпека. Біля будинку Олега Домбровського місяць тому утворилось 10-метрове провалля. Після сильної зливи прорвало ливневу трубу, що йде через його город.

Тріщини, що пішли по будинку, з кожним днем збільшуються. Господар переймається ‒ скоро і сам опиниться у проваллі. Мовляв, від робіт з укріплення зиску буде не багато, якщо не полагодити трубу, яка вимиває землю. Втім, хто має вкладати сотні тисяч гривень у її ремонт, з’ясувати важко ‒ від іржавого водостоку усі відкараскуються.

Як з’ясувалося, труба перебуває на балансі Луцької картонно-паперової фабрики, колишнього КРЗ. Втім, окрім підприємства, нею користуються і райони міста. Тому проблему треба вирішувати спільно.

«Я знаю, що там є така ситуація, займаємося спільно з картонно-руберойдовим нашим заводом. На сьогоднішній день, в цю секунду я не готовий сказати, в якій стадії це питання, але його треба розв’язати по-любому… Спільно там з цим підприємством будемо вирішувати цю проблему найближчим часом», ‒ зазначив мер Луцька Микола Романюк.

А поки проблема вирішується, Олег Домбровський вигадав свій метод її розв’язання: «Бабла не пожалію ‒ куплю 2 камази бетону, залию цей злив їхній, хай застине, і тоді в городі вирвить, тоді, я думаю, вони відреагують, коли в городі будуть такі ями, як в мене».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хозяен ))))) купить він бетону. ти подякуй будівельникам що і так робити почали
Відповісти
залий на фіг, то ті скоти зашевеляться, бо просто так без даху лишитись можна.
Відповісти
Останні новини
Лучанин погрожує зливову каналізацію залити бетоном
23 серпень, 2013, 19:07