Чому смарт-квартира у «Kyiv Sky» варта уваги*

Чому смарт-квартира  у «Kyiv Sky» варта уваги*
Компанія «Єврохолдінг» постійно змінюється і вдосконалюється, впроваджуючи нововведення, щоб краще забезпечити потреби покупців, а також зробити житло комфортнішим та доступнішим. Саме тому у Луцьку і з’явилися смарт-квартири. Вперше це відбулось у житловому комплексі «DREAM TOWN».

Такі квартири дешевші і функціональніші, тому і отримали схвалення від лучан. Забудовник «Єврохолдінг» також пропонує смарт-квартири і у новому житловому комплексі «Kyiv Sky», що поряд з Київським майданом. Комплекс матиме сучасний благоустрій, якісні панорамні вікна, підземний паркінг, теплий, красивий фасад та сад із сакур. На вибір є площі від 29,8 кв. м.

Однак не кожен знає, в чому особливості такої квартири і кому вона підходить.

Чому смарт-квартира варта уваги

Смарт-квартира – це оптимально продумане планування квартири, в якій при невеликій площі розташовуються всі необхідні для життя предмети. Вперше таке житло створили в США, і за кордоном воно має велику популярність. У смарт-квартирі ви не побачите коридорів, їх зовсім немає. А кожен квадратний метр тут використаний з максимальною користю. Головна особливість смарт-квартири – можливість забезпечити всі потреби сучасної людини в житловому приміщенні за невеликій площі, орієнтовно - 30 кв. м.

Плюси «Smart»-квартир:

- нижча вартість;
- економічність,
- відсутність втрат тепла;
- швидка окупність при здачі в оренду;
- відсутність перегородок;
- всі квадратні метри використовуються по максимуму;
- мінімальні витрати на ремонт.

Недоліки теж є: великій родині тут буде не комфортно. Тому підходить смарт-квартира для молодої сім’ї без дітей; самотнім людям з дитиною або без; пенсіонерам; студентам, а також молодим людям, які починають самостійне життя. Також цілком комфортно будуть себе почувати люди, які проводять багато часу на роботі або люблять багато подорожувати.

Купити смарт-квартиру однозначно краще та вигідніше, ніж орендувати житло. Навіть якщо у вас немає потрібної суми на купівлю квартири відразу, можна скористатись розтермінуванням платежів від забудовника і виплачувати кошти вже за своє житло.

Якщо вам підходить життя у стилі «smart» і ви вирішили придбати таку квартиру, придивіться до «Kyiv Sky». Будинок має бетонний каркас, теплий та красивий фасад. Квартири здаватимуть з поштукатуреними стінами, чистовою стяжкою, лічильниками, електропроводкою, виводами під сантехніку та каналізацією. У помешканнях встановлять панорамні вікна з 2-камерним склопакетом, 6-камерним профілем та якісні надійні двері, по два на під’їзд безшумних, швидкісних ліфти «MIZUI MITSUBISHI», що спускатимуться у підземний паркінг.

Дізнатись більше про житловий комплекс «Kyiv Sky» можна на сайті kyiv-sky.com.ua або завітати у консультаційний центр yf вул. Рівненській, 4, телефонуйте: 067 442 09 09




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому смарт-квартира у «Kyiv Sky» варта уваги*
06 вересень, 2021, 11:53
У Луцьку вбили чоловіка
06 вересень, 2021, 11:46