Особливості смартфона Samsung A32 64*

Особливості смартфона Samsung A32 64*
Габарити Samsung A32 64 досить великі для гаджетів мобільного типу цього різновиду: 73,6х158,9 мм з товщиною 8,4 мм. Вага пристрою становить 184 грам. Досить солідний гаджет, ідеальний варіант для людей, хто любить відчувати, що у нього в руці є смартфон. Гарна бюджетна модель і для тих, хто не схильний переплачувати за телефон.

Основні характеристики мобільного гаджета


Смартфон порадує вас цілком сучасною та продуктивною начинкою у вигляді процесора Helio G85MediaTek з 8 ядрами. Він зроблений на базі 12 нм техпроцесу та має достатню швидкодію та рівень надійності.

Оперативна пам'ять на рівні 4 Гб дозволить без проблем користуватися практично будь-якими програмами та іграми для мобільних пристроїв, що сподобалися, крім самих примхливих та вимогливих до системи. Імовірність виникнення ускладнень мінімальна.

Пам’ять в мобільному телефоні - 64 Гб. Якщо ви любите грати та багато разів проходити рівні мобільної забави, то рекомендуємо додати місця для розміщення додатків за допомогою класичних карт формату SD.

Монітор мобільного гаджета моделі Galaxy A32


Екран у даній моделі досить великий для моделей Galaxy - 6,4 дюйма. Матриця досить якісна. Відео-контент, картинки, фотографії та ігри будуть відображатися на хорошому рівні. На ньому можна цілком комфортно працювати та над створенням ділових документів. Мобільний офіс на таких пристроях доступний абсолютно безкоштовно. Також можна малювати, використовуючи стилус та будь-які комфортні для вас програми для мобільних гаджетів.

Можливості для селфі та фотографування


Базова камера має розширення 64,22 мегапікселів. Їй цілком під силу робити фотографії та відео з високою роздільною здатністю. Цього цілком вистачить. Злегка незадоволеними можуть залишитися тільки професійні фотографи.

Фронтальна камера, за допомогою якої зазвичай знімають селфі, має роздільну здатність у 20 мегапікселів. Знімки самого себе також будуть виходити чудово.

Акумуляторна ємність


Запас заряду на рівні 5000 мА здатен забезпечити безперебійну роботу на кілька днів вашому смартфону. Батарея якісна та надійна. Навіть граючи з великим споживанням ресурсів смартфона, ви не відчуєте розчарування через те, що гаджет занадто швидко розрядився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.