BAS ERP або 1С ERP, що ж краще?

 BAS ERP або 1С ERP, що ж краще?
Ринок програмного забезпечення не стоїть на місці. Все більше продуктів виходить з кожним роком. Деяким так і не судилося стати популярними і піти в маси. Інші ж, такі, як, наприклад BAS ERP все активніше і активніше витісняють навіть бувалих конкурентів. Цьому, звичайно, є пояснення - широкі функціональні можливості BAS ERP, зручний інтерфейс, можливість вести управлінський облік з будь-якої точки світу, маючи при собі тільки телефон і багато інших.

Але багато користувачів, зокрема головного конкурента 1С не розуміють, навіщо переходити на BAS ERP, якщо, по суті їх функціонал перетинається, а місцями навіть повторює один одного.

Перш за все варто відзначити, що розробка всіх продуктів BAS ERP орієнтована виключно на керовані форми. В 1С це теж реалізовано, але не так гладко і не так безпроблемно. Наприклад, кожен користувач будь-якого продукту BAS ERP може отримати абсолютно новий, індивідуальний інтерфейс.

Він буде налаштований саме під нього, виключно з тими функціями і віконцями, які необхідні. Одна і та ж програма, встановлена ​​на всьому підприємстві, може бути індивідуалізована під абсолютно різні відділи і повністю закривати потреби кожного з них.

Також є істотні відмінності з боку продуктивності. На жаль, часто від користувачів 1С можна почути скарги на те, що програма сильно зависає і т.д. На жаль, це дійсно так, особливо на великих підприємствах, де одночасно сервер можуть займати 10-20 співробітників. Продукти BAS ERP позбавлені цієї проблеми, програма більш продуктивна, адже спочатку і була розроблена не просто для великого бізнесу, але і для цілих холдингів.

Також продукти лінійки BAS ERP мають наступні деякі можливості:

• механізм резервного копіювання вже вбудований в ПЗ

• ширший інструментал. Відрізняються як багато основні інструменти, так і доповнений ряд невеликих, але таких корисних - наприклад, переглянути історію всіх останніх документів, можливість самостійно налаштувати початкову сторінку

• всі конфігурації BAS ERP мають більш розширені довідники - наприклад "Ліди" і "партнери", і т.д. Це значно розширює можливості обліку

• можливість додати на головне вікно функції, які використовуються найчастіше. Як ми вже говорили вище, можливість індивідуальної настройки інтерфейс - це чудова можливість продуктів BAS ERP. На перший погляд це може здатися дрібницею, проте, як відзначають діючі користувачі, це значно поліпшило продуктивність співробітників

BAS ERP за багатьма параметрами значно краще свого головного конкурента. Багато представників українського бізнесу вже встигли оцінити всі переваги нового ПЗ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.