Ваган Симонян і його внесок у Вірменський бізнес-клуб*

Ваган Симонян і його внесок у Вірменський бізнес-клуб*
Великі перспективи відкриваються перед тими, хто хоче розвиватися, наполегливо рухатися до мети і ділитися досвідом. Саме таких людей об'єднав Вірменський бізнес-клуб – союз підприємців, у якому можна знайти партнерів, поділитися своїми проблемами і встановити нові ділові зв'язки. Клуб почав роботу в 2017 році. Тоді в ньому було всього 20 підприємців, а сьогодні кількість членів Вірменського бізнес-клубу досягає 70 осіб. Його очолює успішний бізнесмен і меценат – Ваган Симонян (https://fostylen.com/category/bloggery/vagan-symonian-instrumenty-rozvytku-prybutkovogo-biznesu/). Відгуки членів клубу характеризують його як людину з великими організаторськими здібностями, підприємницьким талантом і розвиненим бізнес-чуттям.

Вірменський бізнес-клуб: великі перспективи для бізнесу


Безцінний внесок у діяльність Вірменського бізнес-клубу вніс його голова Ваган Симонян. Відгуки від колег по бізнесу і партнерів описують його, як успішного бізнесмена, який всю свою енергію присвячує розвитку Armenian Business Club. У стінах клубу проводяться тренінги, навчальні семінари, бізнес-форуми, конференції – це ідеальний простір для нетворкінгу. Всі ці заходи живлять бізнес-середовище в клубі актуальними ідеями, допомагають встановити нові партнерські відносини.


На думку голови ВБК Вагана Симоняна, саме згуртованість в бізнес-співтоваристві і прагнення до нових знань призводить до високих результатів, народжує геніальні ідеї і сприяє розвитку бізнесу. А віднедавна Armenian Business Club співпрацює з онлайн-платформою для підприємців «Дія. Бізнес ». Партнерство з таким грандіозним всеукраїнським проектом дасть можливість членам ВБК розширити контакти в бізнес-середовищі і знайти нові сфери для інвестицій.


Ваган Симонян: діяльність на благо Одеси і вірменської громади


Ваган Симонян ніколи не залишався байдужим до проблем ближніх і приділяв багато часу громадській діяльності. На сьогоднішній день Ваган Владикович входить до складу правління Одеської релігійної вірменської громади та Благодійного фонду ім. Святого Григорія Просвітителя. За його участю в Одесі за останні роки було реалізовано безліч проектів. Серед них:

• ремонт та благоустрій Вірменської церкви;
• облаштування парковки та прилеглої території;
• допомога сотням нуждених;
• відкриття в Одесі першої Міжнародної українсько-вірменської школи.

Далеко не всі успішні бізнесмени можуть похвалитися масштабними благодійними проектами і активною громадською позицією. Але Ваган Симонян неодноразово доводив і продовжує доводити, наскільки для нього важлива Одеса і вірменська громада. І ця робота не залишається непоміченою. Одесити знають і поважають Вагана Владиковича, високо оцінюючи його діяльність на благо міста і співвітчизників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.