Кол-центр для інтернет-магазину на аутсорсингу: у чому переваги

Кол-центр для інтернет-магазину на аутсорсингу: у чому переваги
У процесі організації роботи інтернет-магазину одним з найважливіших пунктів є якісна робота з клієнтами. Правильно побудувати роботу колл-центру завдання не з простих, адже потрібно врахувати безліч нюансів. Починаючи від організації робочого місця, до впровадження єдиної CRM-системи і забезпечення безпечного зберігання даних. На цьому етапі починається багато запитань і проблем. Чому так?

Часто інтернет-магазини відкривають без офіційного офісу і складу. Це допомагає підприємцям-початківцям заощадити кошти для подальшого реінвестування. Тому подібні витрати здаються недоцільними.

Як результат, компанія відмовляється від штатного кол-центру на користь фрілансерів. З одного, боку це не гарантує збереження даних клієнтів. З іншого, негативно позначається на показниках ефективності через нестачу досвіду або мотивації у виконавця.

Трохи кращі справи з віддаленим відділом продажів. Однак його процес організації не з найпростіших. Адже потрібно скоординувати роботу співробітників, впровадити єдине програмне забезпечення та подбати про технічну складову питання. Для цього потрібні досвід, час і постійний контроль. Але що якщо їх немає?

Що потрібно для організації ефективного кол-центру?


Найпростішим і правильним рішенням буде замовити кол-центр для інтернет-магазину на аутсорс. Такий сервіс має необхідні навички, обладнанням і досвідом, що дозволяє організувати роботу на вищому рівні, вирішуючи найскладніші завдання і досягаючи високих показників продажів. Кол-центр на аутсорсинг дає ряд переваг, а саме:

• Комплексний підхід до вирішення завдань. Робота з клієнтами здійснюється від етапу обробки замовлення до моменту доставки в транспортну компанію

• Єдина CRM-система. Забезпечує безпечне зберігання даних про клієнтів, дозволяє операторам швидко отримувати інформацію про статус відправлення і складські запаси.

• Професійні оператори. Грамотно підготовлені оператори завжди готові прийти на допомогу клієнтам незалежно від часу доби і кількості замовлень. Кожен покупець отримає зворотний зв'язок протягом 90 секунд з моменту оформлення заявки.

• Розширення клієнтської бази. Оператори здатні здійснювати колосальну кількість дзвінків, підвищуючи середній чек, конверсію лидов і лояльність клієнтів за рахунок вмілого застосування різних технік продажів.

Кол-центр на аутсорсинг закриває всі потреби інтернет-магазинів, пов'язані з роботою з клієнтами та дає ряд переваг перед конкурентами. Це дозволяє швидше розвиватися і завойовувати лояльність, вкладаючи зекономлені кошти в інші стратегічно важливі рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вбили чоловіка
06 вересень, 2021, 11:46
Кол-центр для інтернет-магазину на аутсорсингу: у чому переваги
06 вересень, 2021, 11:36