4 перспективних тренди таргету в соціальних мережах*

4 перспективних тренди таргету в соціальних мережах*
Таргетована реклама — інструмент, що чітко спрямований на цільову аудиторію. За умови правильного налаштування цей спосіб просування бізнесу в соцмережах може стати надійним джерелом продажів. У сфері таргетингу є власні тренди, використання яких значно підвищує результативність реклами. Проте у 2021 році низка класичних прийомів застаріла — їхнє застосування здатне призвести до зворотного ефекту.

Поговоримо про те, як отримати максимум корисного трафіку на сайт чи в профільну групу в соціальних мережах завдяки таргетингу!

1. Експертність


Заклики «Купи!» сьогодні не просто не працюють, а радше спричиняють в споживача відторгнення. Аби привернути увагу та завоювати довіру, важливо продемонструвати професіоналізм. Це можна зробити, активно спілкуючись із підписниками, проводячи майстер-класи, пропонуючи корисні огляди з комерційним елементом.

2. Природні фото


Сьогодні клієнти найбільше цінують відвертість, що виводить на пік популярності мінімально відкоригований візуальний контент. Час забути про зловживання фільтрами та ефектами! Щоб продемонструвати покупцям відвертість, можна використовувати різні формати подачі інформації: наприклад, динамічне motion-відео стане чудовим доповненням до фото.

3. Розширення цільової аудиторії


Не варто докладати надлишкових зусиль, щоб максимально звузити коло потенційних покупців. Ширше охоплення продуктивніше, адже платформа зможе аналізувати результати задля поліпшення ефективності показів. В налаштуванні таргетованої реклами головне — зрозуміти, кому з величезної кількості користувачів соцмереж ваш продукт або послуга можуть бути корисними. І не завжди означає, що необхідно звузити коло пошуків ЦА до вузького сегменту. Зрозуміти, яким користувачам слід показувати вашу рекламу у соціальних мережах, допоможуть спеціалісти агентства інтернет-маркетингу Webpromo. На сайті https://web-promo.ua/ua/smm-ppc/ можна замовити налаштування таргетованої реклами у соціальним мережах. Враховуючи специфіку вашого бізнесу та аналіз ринку в цьому сегменті, маркетологи допоможуть «виловити» з моря користувачів ваших потенційних покупців.

4. Стабільний показ реклами


Ще не так давно спеціалісти з таргетингу обирали чітко визначені часові проміжки для демонстрації комерційних повідомлень. Проте такий підхід не дає роботам зрозуміти поведінку користувачів. Рекламі потрібен час, аби зібрати статистику та вибрати оптимальні моменти показу оголошень. Лише після цього можна оцінювати, наскільки ефективно працює обрана стратегія просування.

Як бачите, сьогодні покупці найбільше цінують відвертість, експертність, вміння спілкуватися простою зрозумілою мовою. Будьте в курсі трендів, аби зробити продажі в соцмережах дійсно ефективними!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4 перспективних тренди таргету в соціальних мережах*
08 вересень, 2021, 21:25