На трасі під Луцьком запрацювали світлофори тільки з зеленим світлом

На трасі під Луцьком запрацювали світлофори тільки з зеленим світлом
У селі Рованці Луцького району запрацювали три світлофори у звичному для водіїв режимі. Наразі світлофори працюватимуть у режимі "зелена хвиля", тобто рух авто відбуватиметься з певною швидкістю без зупинок на червоне світло.

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомив фахівець зв'язків з громадськістю Служби місцевих автомобільних доріг області Микола Комаровський.

Із його слів, світлофори увімкнули 8 вересня після погодження із Нацполіцією області.

Ще два світлофори – на перехресті з вулицями Нова і Лугова та на перехресті з вулицею Тополева – працюють із постійно-миготливим жовтим світлом.

Микола Комаровський каже: роботи світлофорів тестують і збирають інформацію про трафік автомобілів для подальшого аналізу та програмного налаштування.

"Хоч і світлофори працюють в звичному для водіїв режимі "зеленого" світла, режим їх роботи тестовий через те, що об'єкт поки не зданий в експлуатації. Здача планується до кінця вересня цього року", – зазначив Микола Комаровський.

На світлофорах, котрі встановлені на перехрестях і повноцінно запрацюють до грудня 2021 року, проводять додаткове налаштування програмного забезпечення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо запрацюють світлофори, затори повністю паралізують рух від Дубнівського перехрестя до Боратинського кільця. Дивно, що проектувальники цього не розуміють.
Відповісти
Ідіоти! З кожної вулиці села Рованці зробили виїзд за допомогою світлофора. Замість трьох вистачило б одного. Тепер 150 авто будуть чекати поки виїде 5!
Відповісти
Більш невдалих рішень проектувальників годі і шукати, десятки автомобілів мусять чекати цілу хвилину на червоне а ніхто навіть не їде з другорядних вулиць... цілих три світлофори, які ще і працюють не синхронно... ІДІОТИЗМ!!!
Відповісти
Більш недолугого рішення ніде не знайдеш...Обїздна дорога і через кожну хвилину червоний сигнал світлофора!Для кого? Автомобілі з другорядних вулиць набагато рідше виїзджають. Траса стоїть і ніхто не йде і не їде...звукові переходи це взагалі на голову не налазить...кричить на пів села через кожну хвилину, а за день 10 людей переходить. 21 століття надворі!
Відповісти
Останні новини
На трасі під Луцьком запрацювали світлофори тільки з зеленим світлом
10 вересень, 2021, 11:19