Дописують зайві куби газу: волинянин звинувачує Волиньгаз у махінаціях

Дописують зайві куби газу: волинянин звинувачує Волиньгаз у махінаціях
В редакцію «БУГу» звернувся нововолинець, який стверджує, що у Волиньгазі з нього штучно зробили боржника і погрожували йому штрафними санкціями. До того ж, за його словами, йому кілька разів дописували зайві куби газу.

Віктор нарікає: на підприємстві з квітня триває безлад, і він став його жертвою.

Як зазначив чоловік, в квітні йому нарахували 276 гривень за 5 кубів газу. Це при тому, що жодних заборгованостей у нього, мовляв, не було. В травні історія повторилася. Віктору знову додали ще 5 кубів до його показника. Ці куби вже були дещо дешевші – 230 гривень за 5 кубів.

Нововолинець розповідає, що не сидів, склавши руки, а вирішив розібратися в ситуації. Однак, на телефонні дзвінки фахівці Волиньгазу, за його словами, не відповідали. А в офісі підприємства правди не знайшов. Саме тому Віктор написав кілька письмових звернень.

“Поки чекав відповіді, отримав повідомлення з газового господарства, що я є боржником. Тобто з мене штучно зробили боржника, і, якщо не розрахуюсь, то до мене застосують санкції. Після звернення з часом прийшла відповідь. Ненадовго ситуація стала нормальною. Всі показники і ціни були виправлені. Але то не надовго”, – зазначив нововолинець.

У серпні, за словами Віктора, ситуація була незмінною. Йому прийшла платіжка за липень з нульовими показниками, але ці нулі коштували 194 гривні. За серпень він отримав платіжку, де дописано 2 куби за ціною приблизно 280 гривень.

“Кому таке може сподобатися? Я взагалі не люблю всіляких неточностей в рахунках, бо потім це вилазить боком споживачам. Що робити? Знову писати звернення? Дехто говорить, що компанія належить приватній особі і ніякого впливу ніхто не має. Як на мене, цю ситуацію потрібно висвітлювати аж до нормалізації. Дуже бажано, щоб влада таки знайшла можливість вплинути на ці махінації”, – наголосив Віктор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така сама фігня і в мене. З квітня набігло за 400 Грн. Спочатку було не зрозуміло, після статі все стало ясно. Що не так з ВолиньГазом?
Відповісти
Зараз свої показники немає смислу передавати, бо «Волиньгаз» всерівно буде ставити нам показники, які сам захоче. На запити відповідають, що для врегулювання питань щодо показань лічильника АТ «Волиньгаз» проводить інвентаризацію, в ході якої буде здійснюватися фотофіксація поточних показань. За її результатами показання лічильників будуть відповідати фактичним. Разом з тим процес інвентаризації може розтягнутися у часі, бо до завершення коронавірусної інфекції COVID-19 газовики по квартирах і будинках ходити НЕ БУДУТЬ. Тож чекайте підвищення ціни на газ і тоді заплатите як «показання лічильників будуть відповідати фактичним» – вже за новою ціною.
Відповісти
У нас теж не зрозуміло що робиться в тих квітанціях. Показники на 400 кубів розходяться з дійсними. Повний бардак …і так в кожного користувача кого не спитай за газ. Я в шоці від тих газових махінацій.
Відповісти
Останні новини
Дописують зайві куби газу: волинянин звинувачує Волиньгаз у махінаціях
11 вересень, 2021, 03:22