Луцький «МакДональдз» показали зсередини. ФОТО

Луцький «МакДональдз» показали зсередини. ФОТО
Ресторан «МакДональдз», який 11 вересня відкривають у Луцьку, показали зсередини.

Заклад показали для журналістів напередодні його відкриття для усіх відвідувачів.

«МакДональдз» у Луцьку має площу 675 м² та розрахований прийняти 238 гостей у залі та 96 - на літній терасі, а інтер’єр оформлений у впізнаваному фірмовому стилі. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький «МакДональдз» – найбільший одноповерховий ресторан з «МакДрайвом» в Україні

У ресторані є 6 двосторонніх терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без метушні у черзі на касі. Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, завдання яких – створити комфортну атмосферу та потурбуватися про потреби клієнтів.

Під час пресконференції з нагоди відкриття закладу журналістам також показали роботу кухні закладу. Презентація, щоправда, відбувалася онлайн задля безпеки та дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Нагадаємо, «МакДональдз» у ТРЦ «ПортСіті» буде найбільшим одноповерховим закладом з «МакДрайвом» в Україні. Він працюватиме цілодобово. Доставка із закладу запрацює 14 вересня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відомо, в якій годині відкриють луцький «МакДональдз»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глянув на фото де тітонька перед Поліщуком стоїть вау думаю Сиротинську відправили в мак підноси мити, придивився... помилився... а шкода....
Відповісти
Зараз з портсіті частина фудкортів з'їде, ось так глобалізація вбиває місцевий малий бізнес....
Відповісти
До громадянин. Якщо ці фудкорти гамно і в них ходили тільки тому що не було іншого варіанту то це і добре! Якщо заклад хороший то люди і так туди ходитимуть. Чому у вас така примітивна логіка? Вам всім дають вибір, тільки ходи і вибирай, а ви всі ниєте !
Відповісти
Через років п"ятдесят від української мови залишиться тільки згадка.Жидва шаленими темпами виводить у вжиток англійську,щоб знищити українську мову.Українці!!!Пора бити в дзвони!!!
Відповісти
Боже! Які ви дурні... Я про комент громадянина і там де говориться про знищення української мови.. Шо за бред ви несете... Дааа, більшість людей в нас примітивні боягузи які думають як '' стадо'' і живуть в своїх страхах і тупості, більше мені немає чого сказати, я не люблю витрачати час на таких як ви, але змовчати не зміг. Просто смішно з вас,візьміться за голову, почніть читати книжки, не будьте такими тупими, будь ласка, хоч трошки розвивайтеся
Відповісти
Недаром ти Алєг.І цим все сказано.Перш за все,ти вже показав свю тупість. А грамоті твоїй не позавідує навіть учень-восьмикласник.
Відповісти