Що таке приватні незаймані проксі: які переваги їх покупки*

Що таке приватні незаймані проксі: які переваги їх покупки*
Соціальні мережі, букмекерські контори, дошки оголошень та інші популярні ресурси борються зі зловмисниками на своїх сервісах. Зазвичай цим займаються їх служби безпеки (СБ) і спеціальні антифрод системи, тому краще купити приватний проксі.

Антифрод системи від "ALT VPN" допомагають відстежувати, що один і той же користувач використовує відразу кілька акаунтів. Такі системи автоматично визначають мультиакаунтінг за кількома параметрами. І блокують підозрілі акаунти. Якщо IP-адреса була замішана в підозрілих діях, то вона може «забруднитися», потрапити в Blacklist таких антифрод систем.

І наступного разу, коли ви ввійдете на їх сайт, вони тут же вас заблокують як шахрая. Ваші облікові записи та сесії не будуть довго жити, або будуть моментально блокуватися. Для того, щоб цього уникнути, професіонали використовують незаймані проксі. Проксі, які ще не потрапили в Blacklist' і не були вже довгий час помічені в шахрайстві.

Купуючи проксі ви якраз купуєте незаймані проксі. Завдяки тому, що проксі чисті й довгий час ніким не використовувалися, якість вашої роботи стане вище, акаунти будуть жити довше, не буде банів і блокувань.

Незаймані проксі значно знижують ризик блокування, тому що вони не перебувають в Blacklist' служб безпеки й не викликають ніяких підозр. Якісні проксі забезпечують надійність вашої роботи.

Чим платні проксі краще безплатних і дешевих?


Розглядаючи відмінності між платними й безплатними проксі, перше питання яке варто поставити це: чому дешеві проксі дешевше, ніж преміум проксі? На чому економія? І перша думка, яка логічно приходить в голову: дешевий проксі - не такий вже і надійний проксі. Адже надійність і безпека акаунтів один з головних критеріїв.

Надійність проксі - це те, чого чекають від проксі-сервера і звичайний геймер, і маркетолог, що працює з серйозним проєктом. При роботі з дешевими проксі можуть проявитися багато неприємних проблем. Популярні причини таких проблем - дірки в безпеці, не надійне залізо проксі, збої в роботі Інтернету у хоста або провайдера проксі.

Дешеві та безплатні проксі можуть вигоріти. Оскільки дешеві проксі використовують дешеве залізо, яке розміщується на сумнівних серверах, такі проксі постійно перевантажені. Це великий ризик для роботи, який може принести значну шкоду від таких перебоїв.
Навіть якщо проксі-сервер не злітає, швидкість обробки даних знижується до вкрай низьких значень. Ви не те що не зможете працювати на них - навіть прості запити на кшталт відкриття сторінок будуть займати багато часу. І якщо Ви хочете працювати швидко і якісно, дешеві проксі Вам не підійдуть. Ваш вибір - платні преміум проксі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.