Чани на Волині: де і за скільки можна поніжитися в холодні осінні дні

Чани на Волині: де і за скільки можна поніжитися в холодні осінні дні
Що може бути краще, ніж розслабитися у теплій пахучій воді в холодний дощовий осінній день? Для цього виду релаксу якнайкраще підійдуть чани. Чан - це велика чавунна ємність у формі казана, куди наливають кришталево чисту воду. Вода підігрівається від багаття, що горить під самим чаном. Туди ж додають і різноманітні лікувальні трави, аромамасла і навіть грязі.

Процедура корисна як для дорослих, так і для дітей. Вона позитивно впливає на серцево-судинну систему, чудово тонізує шкіру, знімає втому, виводить токсини та покращує стан організму в цілому.

Інформаційне агентство ВолиньPost зібрало місця, де можна розслабитися у чанах на Волині.


"Nester house" (с. Світязь)

Вигідне місце розташування на озері Світязь дає можливість використовувати в чанах лікувальні світязькі грязі. До складу грязей входять оксиди (залізо, мідь, кобальт, алюміній), азот, сірководень, вуглеводень і амінокислоти.

Сам чан – це котел розміром 1х1,5м, що вміщує 2 тонни води. Розміри чана дозволяють паритися 5-6 людям одночасно.

Процедура є оздоровчо-лікувальною, адже в чан додають аромамасла та спеціальні трави. До того ж, усе це - під відкритим небом.

Ціна: 600 грн/2 год.
Телефон: 099 43 44 034


"Весела оселя" (с. Мельники)

Чан наповнюють холодною водою, на дно кладуть камені. Під чаном розпалюють вогнище. Температура у чані підтримують на рівні 40 градусів (для витривалих клієнтів можуть нагріти й до 45 °C). У воду додають ароматні трави, що робить процедуру ще приємнішою.

Одночасно в чані можуть паритися 6-8 людей. Опісля є можливість пірнути у басейн з холодною водою. Усе це - під відкритим небом.

Ціна: 800 грн/2 год.
Телефон: 096 982 67 66


"Казковий Світязь" (смт Шацьк)

На території однойменної бази можна оздоровитися та приємно провести час в чані з травами. Чан комфортно поміщає 5-6 осіб.

Біля чану є тераса з великим столом та лавками. Під час процедури вас вгостять ароматним трав'яним чаєм.

Ціна: 900 грн/2 год. 1000 грн/3 год.
Телефон: 067 332 10 93


"Три бобри" (с. Литовеж)

На території готельно-ресторанного комплексу є чан, що вміщає 8 осіб, та басейн під відкритим небом. Так, дно в чані викладено пласкими річковими каменями. Навколо - ліс, свіже повітря. Температура у чані зростає впродовж перших 10-15 хвилин. Якщо ж вам стало спекотно, можете пірнути у басейн з холодною водою.

За бажанням у чан додають настої трав і відвари або ж просто кладуть у воду оберемок духмяних трав.

Ціна: 500 грн/3 год.
Телефон: 097 930 17 52


"Тойкут чан" (с. Тойкут)

Розташований чан у мальовничій місцевості просто посеред лісу. Тут також є ферма оленів.

Чан вміщає 3000 літрів води і до 10 людей. До води можуть за бажанням додати хвойний екстракт, що надає приємний аромат та має ефект оздоровлення. Одразу біля чану можна загартуватися холодною водою з бочки, а за 10 метрів від чану є водойма.

Ціна: 1300 грн за три години на 10 осіб, більше 10-ти - додатково 100 гривень з людини.
Телефон: 095 022 82 59


"Карпатські чани" (м. Луцьк)

Дно чана тут встелене великою галькою, а сам чан розташований на відкритому повітрі. Підхід до чану можна здійснювати в декілька етапів після душу і кімнати відпочинку: 5-7 хвилин у чані, тоді – занурення у холодний басейн, далі – знову у чан.

Чан вміщає 4-6 людей. Можна також додати секретні оздоровчі інгредієнти на вибір, як от екстракт евкаліпту чи розслаблюючі чаї.

Ціна: 350 грн/год.
Телефон: 099 444 4200

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.