В Україні з 1 жовтня – нові тарифи на комуналку: чого очікувати волинянам. ВІДЕО

В Україні з 1 жовтня – нові тарифи на комуналку: чого очікувати волинянам. ВІДЕО
Вже з 1 жовтня в Україні будуть застосовані нові тарифи на опалення, гарячу воду та електроенергію. Такі зміни Кабінет міністрів України затвердив ще 11 серпня. Відповідно, вартість за споживання послуг для населення – зросте.

У КП «Луцьктепло» кажуть – за новими тарифами лучанам доведеться платити більше. Вартість за опалення та гарячу воду з 1 жовтня зросте на 10%, йдеться у сюжеті ІА "Конкурент".

Як пояснив речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков, зміни зумовлені тим, що ще влітку змінились умови постачання природного газу. До слова, нові тарифи від «Луцьктепла» ще не затверджені Луцькою міською радою.

Щодо електроенергії – тут також волиняни платитимуть по-новому. Затупниця директора товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньелектрозбут» Оксана Гентіш каже, що більшість споживачів очікували, що в зв’язку із ситуацією в країні – ціни на тарифи мали б піднятись. Та запевняє – зміни не суттєві.

Деталі – у відео.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому вірити? Шмигаль запевняє, що тарифи залишаться без змін, а в Луцьку піднімають. То є якась влада в нашій державі, чи одне самоуправство?
Відповісти
Шмигаль говорить одне а робить так щоб все скинути на місцеві бюджети. В це все-одно з нашого карману. Дурять нашого брата. Дайош газ для населення по ціні самововидобутку
Відповісти
люде нипсихуйте Володимир Олександрович приїде з Гамерики і наведе порядок главно відібрать у вайцмана приватбанк і фате гроші на всих і на комуналку і на пенсії коломойський договорився з путіним на сто трильярдів доларів дасть росія україні все буде добре гірше небуде
Відповісти
хуже нє будєт вже?чи ще трохи почекати?
Відповісти
В черговий раз нагадаю,що ви платите по завищеному,незаконному, двоставковому тарифу протягом року,а результат нульовий.Тарифи будуть піднімати постійно,а споживачів "заганяти" в борги.ЛТ практично банкрут і скоро ми побачимо ПАТ "Луцькенерджі..."чи якось так.В кого будуть акції-у них...і головне проzорро...
Відповісти
Останні новини
В Україні з 1 жовтня – нові тарифи на комуналку: чого очікувати волинянам. ВІДЕО
20 вересень, 2021, 20:31