Де купити міжкімнатні двері*

Де купити міжкімнатні двері*
Упорядковуючи приміщення, покупці прагнуть купити міжкімнатні двері, які б забезпечували функціонал в інтер'єрі, були зручні, естетичні та довговічні. На будівельному ринку міжкімнатні двері представлені в різному конструктивному вирішенні.

Критерії вибору


Грамотно підібрані міжкімнатні двері вирішують завдання дизайну, комфорту і затишку. При їх виборі слід враховувати:

• Матеріал виготовлення. Виробники пропонують різні модифікації з ДСП, пластику, МДФ, натурального шпону, дерева. Деревні полотна і природний екошпон виділяється екологічними характеристиками, високою міцністю і довговічністю. МДФ зустрічається в поєднанні з іншими матеріалами, він має властивості, які максимально наближені до дерева. ДСП - недовговічний матеріал, який отримав популярність завдяки ціновій доступності. Скло візуально розширюють простір. Це відмінна ідея для зонування площі в дизайні невеликих квартир і громадських приміщень.

• Ергономічність. Це важливий параметр експлуатаційної зручності. Орні моделі, що відкриваються в одну сторону, стабільно користуються у покупців попитом. Розсувні модифікації відкриваються за допомогою зміщення дверного полотна в сторону. Вони кріпляться на спеціальних рейках, які можуть бути розташовані вгорі, або знизу. Складні модифікації («гармошки») складаються при відкриванні, а при закриванні приймають вигляд суцільної панелі. Їх раціонально встановлювати в невеликих кімнатах, де недостатньо місця для інших конструкцій. Митників коливаються моделі дверей відкриваються в будь-яку сторону. Вони отримали визнання в просторій квартирі-студії, в офісних приміщеннях.

Якими повинні бути «ідеальні» двері


Головне правило вибору говорить: всі двері у квартирі повинні бути однаковими по дизайну (можуть відрізнятися тільки склами) і поєднуватися із загальним стилем інтер'єру. В цілому, результати різнилися, але варіантів самих якостей було небагато, ми розставимо їх в порядку значимості:

• дизайн;
• ціна;
• надійність-довговічність-якість;
• стійкість до екстремальних навантажень, безпеку (в будинку тварини або неслухняні діти);
• зручність користування і комфорт;
• простота в догляді.

Саме за цими критеріями здійснюють вибір близько 90% всіх клієнтів. А оскільки всі двері у квартирі зазвичай однакові, ці характеристики важливі для всіх дверей у квартирі. Але якщо поставити аналогічні питання професіоналу, запитавши у нього якими властивостями повинні володіти міжкімнатні двері, він неодмінно уточнить: а куди планується установка? І дійсно, різні приміщення пред'являють свої вимоги до дверної конструкції.

Кілька порад підбору внутрішніх дверей vsedveri.ua в певну кімнату:

1. двері у вітальню повинні пропускати багато світла і відкриватися не заважаючи проходу, не затуляючи предмети інтер'єру і т. д., оскільки зазвичай вони відкриті;

2. полотна в спальню повинні забезпечувати максимальну звуко- і світлоізоляцію, можливість усамітнення (повинен бути присутнім замок);

3. дверні комплекти для кухні повинні ізолювати від запахів, володіти простотою догляду та мати вологостійку конструкцію;

4. двері в дитячу переважно повинні забезпечувати звукоізоляцію, безпеку та антивандальний захист;

5. дверні полотна в ванну і туалет обов'язково повинні бути вологостійкими з можливістю закритися;

6. дверні блоки для особистого кабінету повинні володіти хорошою звукоізоляцією, замикатися зсередини та зовні.

Згідно з опитуванням, самі мінімальні вимоги клієнти пред'являють до дверей для гардероба або комори - вони повинні просто виконувати пряму функцію (закрити / відкрити).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де купити міжкімнатні двері*
21 вересень, 2021, 15:34