Ліванці річкою хотіли потрапити з Волині до Польщі: течія віднесла їх назад

Ліванці річкою хотіли потрапити з Волині до Польщі: течія віднесла їх назад
Прикордонники затримали двох ліванців, які через Західний Буг намагалися дістатися до Польщі, але течія віднесла їх назад до берегу.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Викрили порушників прикордонний наряд відділу «Амбуків» зміг завдяки спрацюванню сигнальної міни, на яку натрапили непрохані, коли наближалися до річки. До місця спрацювання міни з прикордонного підрозділу негайно вибула група реагування.

А іноземці кинулися у річку та спробували вплав дістатися Польщі. Однак порушникам не вдалося впоратися з сильною течією Західного Бугу, яка вмить повернула їх до українського берега, де горе-плавців зустріли співробітники Держприкордонслужби.

Як з'ясувалося, громадяни Лівану в Україну прибули встановленим порядком, а потім вирішили продовжити мандрівку в країни ЄС у незаконний спосіб. Оглянувши берег, військовослужбовці знайшли й речі затриманих, серед яких був і ліванський паспорт одного з чоловіків.

Іноземців доставили до прикордонного підрозділу, де вони зізналися, що мали намір нелегально дістатися в Німеччину. Тепер за спробу запливу через кордон на них чекає український суд, який має визначити міру відповідальності ліванців за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.