Де швидко замовити рекламу та друк*

Де швидко замовити рекламу та друк*
Практично кожна компанія, бренд, потребує створення і просування реклами з метою збільшення охоплення цільової аудиторії, підвищення продажів. Тому і виникає потреба у зверненні в рекламні агентства. Щоб не змарнувати час і гроші даремно, збільшити потік потенційних клієнтів, варто розібратися, як працюють рекламні агентства, такі як prontoprint.com.ua. Адже перелік послуг, що надаються в різних маркетингових комунікаціях може відрізнятися.


3 причини замовити рекламу



• Вигідна економія коштів. Замовлення повного спектра послуг допоможе значно скоротити витрати на рекламу! Отримуючи комплекс маркетингових послуг в рекламному агентстві, наші клієнти можуть розраховувати на грамотно розроблений план розвитку інтернет-ресурсу і стратегію його подальшого PR-просування в області Інтернет. Компетентні працівники агентства проаналізують сайти конкурентів, які працюють в тому ж сегменті ринку, і на основі проведеного моніторингу розроблять ефективний і оптимальний маркетинговий план, з урахуванням цілей і завдань конкретного бізнесу. Також в задачу фахівців входить організація ефективного інтернет-представництва компанії. При цьому робота над кожним проектом здійснюється з урахуванням індивідуальних особливостей бізнесу.

• Швидкий результат в отриманні клієнтів, відповідно прибутку. Хочете терміново продати товар? Немає можливості та бажання чекати результатів просування? Скористайтеся найвигіднішою та ефективним способом залучення клієнтів на інтернет-сайт - контекстну рекламу. Ефект від рекламного оголошення, складеного нашими фахівцями для ваших товарів і послуг - моментальний! Покупці негайно дізнаються про вашу продукцію і прийдуть до вас!

• Тривалий супровід проєкту. Оскільки всі рекламні заходи знаходяться в руках єдиного виконавця (професійного агентства), то ефективний і якісний результат забезпечений! Фахівці глибоко і детально вникають в маркетингову середу компанії-клієнта, завдяки чому дуже тонко відчувають, які саме рекламні кроки принесуть реальний успіх.

Навіщо потрібні рекламні агентства


Завдання креативного агентства - придумати зміст реклами, яка буде зрозуміла і цікава цільовій аудиторії. В результаті роботи стратегів, які оцінюють ринкову диспозицію, креативників, дизайнерів, копірайтерів, арт-директора, клієнт (замовник) отримує обґрунтований план і ідею рекламної кампанії:

• слоган (іншими словами, грамотно і лаконічно сформульоване рекламне повідомлення);
• макети для зовнішньої реклами, в пресі, банерів;
• сценарії аудіо / відеороликів;
• дизайн поліграфічних матеріалів.

Такі агентства часто опікують процеси виготовлення рекламних матеріалів, але за певний відсоток. Варто враховувати, що зйомка роликів (чим займаються продакшн-студії), виготовлення банерів для щитів, поліграфічний друк найчастіше не входить в список послуг креативних агентств.

Розміщення реклами - прерогатива медійних агентств. На підставі моніторингу ЗМІ, бюджету замовника, фахівці агентства проводять розрахунок трансляції реклами - де і в який час показувати ваш рекламний матеріал. Після узгодження медіа-плану відбувається закупівля ресурсів в ЗМІ: смуги в журналах, газетах, сітка нарад теле- і радіостанцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.