Поради щодо вибору постільної білизни від магазину ananasko.com*

Поради щодо вибору постільної білизни від магазину ananasko.com*
Інтернет-магазин ananasko.com — це те саме місце, де можна знайти домашній текстиль, одяг, товари для дому та творчості. Одним з найпопулярніших товарів залишається домашній текстиль, а саме — постільна білизна. Для того, щоб зробити правильний вибір, необхідно розбиратися в тканинах, запропонованих магазином. Ознайомтесь з описом тканин постільної білизни, за допомогою якого вам буде легше визначитися з вибором.

Голд


Це якісний і довговічний матеріал, вироблений з бавовняного волокна. Він відрізняється довговічністю, зберігає яскравість фарб на довгий час. Стовідсотково натуральний склад бязі забезпечує повну екологічність тканини, добре пропускає повітря. Такі гарнітури підходять для постільної білизни на будь-який час року — взимку на них тепло, влітку — не жарко. Велика різноманітність забарвлень дозволить вибрати комплект для будь-якої спальні — дитячої та дорослої.

В асортименті є поєднання бязі й поліестеру. Останній матеріал підвищує міцність, стійкість до вигорання та інші експлуатаційні характеристики. Вибирати комплекти з бязі з поліестером варто в тому випадку, якщо ви часто перете постільну білизну, а також не маєте можливості займатися прасуванням. Такі комплекти практично не мнуться і не вимагають прасування.

Ранфорс


Інноваційний матеріал, який за фактурою нагадує щось середнє між бяззю і сатином. Він відрізняється гладкою поверхнею, яка приємна до тіла. Батьківщиною цього інноваційного матеріалу вважається Туреччина — колиска текстильних виробів високої якості. Зараз ранфорс виготовляють в багатьох країнах, в тому числі й в Україні. Діагональне плетіння забезпечує щільність ранфорса і його міцність на розрив. Ще один плюс — після прання гарнітур з ранфорса не дає усадку і не втрачає гладкості поверхні.

Сатин і страйп


В каталозі є варіанти гарнітурів з сатину і сатину страйп. Сатин за фактурою і блиском нагадує дорогий шовк, проте він не настільки слизький. Плюс — ціна сатину значно нижче, ніж у шовку. Відрізняється тим, що сохне досить довго — тому вибирати комплекти з сатину варто тим господиням, які готові присвятити догляду за гарнітурами час.

Страйп сатин — це "смугастий" сатин, який має плетіння у вигляді смуг. Зовнішній вигляд такої тканини відрізняється від звичайного сатину, але це відбувається не коштом фарбування, а шляхом смугастої структури плетіння. За експлуатаційними характеристиками страйп не відрізняється від звичайного сатину, мабуть, крім того, що витримує більшу кількість циклів прання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поради щодо вибору постільної білизни від магазину ananasko.com*
26 вересень, 2021, 11:30