Жодних загроз щодо початку опалювального сезону немає, – мер Луцька

Жодних загроз щодо початку опалювального сезону немає, – мер Луцька
Луцький міський голова Ігор Поліщук наголошує, що, незважаючи на неодноразові повідомлення «Волиньгазу» щодо того, що опалювальний сезон у Луцьку – під загрозою, немає жодних підстав вважати, що він не розпочнеться вчасно.

Про це йшлося 29 вересня під час сесії Луцької міської ради.

Ігор Поліщук зауважив, що «Волиньгаз» заявляє про 33 мільйони боргу і відтягування його погашення. Але насправді ситуація не є критичною.

За його словами, «Луцьктепло» є теплогенеруючим підприємством, яке має найменшу заборгованість серед таких підприємств у інших обласних центрах. Поліщук запевняє, що минулого тижня підприємства погасило 9 мільйонів 734 тисячі боргу, вчора – ще 3 мільйони. До кінця дня 30 вересня погасять ще 2 мільйони 276 тисяч гривень.

«Разом це буде 15 мільйонів гривень. Фактично тих 33 мільйони боргу, мінус 9,7 мільйона щомісячних нарахувань, тоді реального боргу в нас залишиться 8,3 мільйона. Це сума, нижча рівня щомісячних нарахувань. Тому жодних загроз щодо початку опалювального сезону немає, опалювальний сезон розпочнеться вчасно», - запевнив Ігор Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.